Dummies: Referensi Kanggo Liyane Kita!

douglas-karr-dummies.pngMinggu kepungkur ana nedha awan Indy Christian Geeks ing omahku warung favorit. Sajrone nedha awan, aku duwe hadiah khusus sing diwenehake saka para sedulur Wiley Publishing (uga ing kene ing Indianapolis!). Wong lanang seneng-seneng ... njupuk sawetara foto lan ngunggah menyang Twitter sajrone menit kanthi judhul kaya, "Rahasia Wis Ora Ana!".

Nanging, Wiley pancen duweni pengaruh gedhe ing industri penerbitan karo Dummies merek Kanthi kemasan lan merek merek bukune kanthi terang-terangan kanggo Dummies, dheweke bisa langsung ngatasi rasa kuwatir masarakat babagan subyek sing ditulis. Dummies saiki duwe cetakan luwih saka 150 yuta lan luwih saka 1,400 judhul. Dummies minangka merek referensi laris ing donya.

Merek Dummies ora mandheg ing logo ... gaya nulis buku kasebut pacelathon, konsisten lan nyenengake. Buku kasebut kanthi gampang dibukak kanggo nemokake dhaptar priksa sing bener, utawa bisa diwaca saka ngisor nganti pungkasan. Nalika ngomong karo Wiley, dheweke pancen pancen pengin nerbitake ilmu pengetahuan!

Pemasaran TwitterAku ngomong karo Kyle Lacy, panulis Dummies Twitter Marketing Dummies sing bakal teka lan ujar manawa pengalaman luar biasa nulis buku kasebut. Kyle ujar manawa tim panyunting ndhukung, efisien, lan cepet ngrampungake kontene.

Dummies wis ditambahi, kanthi referensi online lan malah Buletin Dummies! Sampeyan bisa nyekel dheweke Twitter, Facebook lan youtubeuga! Priksa situse - ana TON materi ing kana. Aku nemokake tutorial cilik babagan Cara Nggawe Kaca Facebook kanggo bisnis sampeyan.

Goleki Dummies situs lan goleki… sampeyan bakal kaget karo apa sing bakal ditemokake. Aku nemokake kabeh babagan njupuk luwih akeh serat ing panganan nganti Wilderness Survival (bisa uga ana sing tumpang tindih ing kana!).

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.