Kanggo Bisnis, Media Anyar ORA GAMPANG

tombol ora gampang banget.pngMedia sosial gampang. Optimisasi mesin telusuran gampang. Blogging gampang.

Aja kandha. Ora bener. Teknologi medeni banget. Perusahaan konvensional berjuang kanthi nggunakake teknologi lan saluran sing luwih anyar kanggo entuk asil sing positif. Akeh sing nilar utawa nyingkiri kabeh. Media online, telusuran lan sosial ora angel banget.

Twitter iku gampang, bener? Apa angel ngetik 140 karakter? Ora… kajaba yen sampeyan lagi kerja bareng karo sawetara tanggung jawab liyane, kanthi meksa ngasilake asil sajrone resesi iki, lan pengin nggawe tweet apik kanthi sawetara pelacakan sehat kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs sampeyan kanggo ngonversi pelanggan. Lan tindakake kabeh tanpa misahake ing ngisor iki lan ngrusak merek sampeyan.

Optimisasi iku gampang, bener? Cukup temokake tembung kunci lan baleni kaping pirang-pirang kali. Mesthi… kajaba sampeyan bener-bener saingan karo tembung kunci - banjur SEO luwih angel.

Mbayar saben klik iku gampang. Setel anggaran banjur pencet. Lan sabanjure, gawanen anggaran sampeyan tanpa entuk konversi. Nambah skor kualitas iklan, nyiyapake panggilan tumindak, nargetake konten sampeyan, gawe jadwal pariwara, miwiti strategi tembung kunci negatif, lan ngoptimalake kaca kebangkrutan pancen ora gampang.

Blogging minangka potongan kue. Instal WordPress ing akun hosting $ 6 lan nulis konten saben dina. Optimalake tema sampeyan. Ngoptimalake saben kiriman. Promosikan blog. Sindikasi konten kasebut. Saben dina nulis babagan produk, layanan lan pelanggan sing padha. Saben dina nggawe konten dadi sugih kanggo telusuran, menarik kanggo pengunjung, lan narik prospek dadi adol. Dina 1 gampang. Dina 180… ora gampang.

Saiki kita kerja karo klien sing wis ngentekake atusan ewu dolar ing media tradisional, kanthi asil sing ora apik, nanging ora nate nandur modal kanthi strategi online amarga sawetara alasan. Kaping pisanan, dheweke ora duwe keahlian internal kanggo netepake lan nglakokake strategi sing menang. Kapindho, dheweke ora repot nyewa konsultan amarga kabeh wong nggawe gampang. Dheweke ngupayakake separo lan ora entuk asil… mula bali menyang media tradisional.

Kesempatan kanggo wong-wong mau pancen luar biasa, nanging dheweke wis ora ngerteni yen maca artikel sawise artikel babagan gampang banget. Ora gampang, wong-wong! Ing klien tartamtu iki, aku bakal bisa nggarap ora kurang saka 5 perusahaan sing beda… perusahaan manajemen bayar per klik, perusahaan optimisasi mesin telusuran, ahli strategi konten, perusahaan merek lan grafis, lan nggunakake strategi dhewe kanggo nggoleki lan media sosial karo dheweke. Strategi sing kuat yaiku supaya kita duwe wektu minimal kanggo ngembangake, nglakokake, lan miwiti ngukur asil. Yen ora bisa entuk biaya saben cedhak sajrone 6 nganti 9 wulan, kita bakal kelangan klien.

Ora gampang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.