FollowUpThen: Pangeling Email Gratis lan Gampang

tindakake banjur

Aku seneng nuduhake sawetara alat produktivitas sing digunakake kanggo ngatur arus masuk email. Setahun kepungkur, aku nyaranake (lan isih digunakake) Evercontact sing nganalisa tandha tangan email kanggo nganyari rincian kontak. Meh rong taun kepungkur, aku sambungan Unroll.me - sistem hebat sing isih digunakake sing nglumpukake lan nggabungake email dadi siji email kanggo nyuda gangguan.

Dina iki, aku nuduhake FollowUpThen. Mangkene conto apik babagan cara nggunakake. Kita lagi kerja bareng karo prospek utawa klien lan dheweke ngirim email lan aku ngerti yen dheweke pengin terhubung karo aku, nanging dheweke bakal metu saka kutha utawa ngrampungake proyek. Dheweke takon apa aku bisa nutul basa ing sawetara minggu.

Ora masalah, aku nerusake email menyang 2weeks@followupthen.com. FollowUpThen banjur gawe jadwal email supaya bali menyang aku 2 minggu mengko. Ora ana pangeling setelan ing tanggalanku utawa ora nambah tugas liyane menyang dhaptar tugasku ... mung 2 detik kanggo nerusake email.

FollowUpThen malah dadi luwih gampang kanthi nanggepi registrasi dhisikan kanthi email Balesan Kabeh sing nambahake email sing paling umum sing bakal digunakake. Kanthi cara iki dheweke bakal tampil ing otomatis ing klien email sampeyan!

Kanggo miwiti nggunakake FollowUpThen, mung nyipta email lan kalebu [kapan wae] @ followupthen.com ing kolom CC, BCC utawa TO ing email sampeyan.

Saben cara rada beda:

  • Bcc Sampeyan nampa tindakake babagan email, nanging FollowUp Banjur ora bakal ngirim email menyang panampa asli.
  • TO Ngirim email menyang masa depan sampeyan.
  • CC Jadwalake pangeling kanggo sampeyan lan sing bakal nampa.

Sampeyan uga bisa mlebu ing situs kasebut lan ndeleng pangeling sing tundha! Yen sampeyan pengin integrasi tanggalan, pangeling SMS, deteksi respons utawa pengin nyiyapake tim, FollowUpThen nyedhiyakake sawetara paket upsell sing terjangkau.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.