Tindakake pangsa Pasar Browser saka Colts.com

Nalika aku nulis tulisan kasebut ing Pangsa Pasar Browser, akeh tanggapan babagan kiriman yaiku aku ora kudu ngandelake statistik ing W3Schools.com. Aku takon tenan babagan saran iki ... kenapa ing statistik statistik beda-beda gumantung saka situs web menyang situs web?

Ya, matur nuwun kanggo para kontributor… Aku ngerti yen pancen penting! Aku nyelehake email menyang kanca apik Pat Coyle lan takon apa dheweke gelem nuduhake sawetara statistik saka Colts.com. Pikiranku minangka penggemar olahraga sing seneng banget bisa uga beda karo wong sing ngunjungi situs babagan Web Technologies lan bakal dadi klompok bandhing sing cocog. Lan iku! Statistik ing ngisor iki adhedhasar 870,000 pengunjung pungkasan ing Colts.com:

Bagikan Pasar Browser Pengunjung Colts.com:

Statistik Browser Colts.com - Rinci

Pangsa Pasar Browser Pengunjung Colts.com - Ringkesan:

Statistik Browser Colts.com

Minangka kanggo JavaScript, isih nuduhake penetrasi sing apik:

Stats JavaScript Colts.com

Sopo ngerti ?! Aku bakal luwih nggatekake statistik nuduhake browser independen wiwit saiki nalika ndeleng, tinimbang nggawe asumsi babagan pangsa pasar umume. Ing cathetan sisih, iki ana statistik blogku ing wulan pungkasan. Aku durung nate ndeleng babar pisan, nanging sampeyan bakal prabédan!

Statistik Browser kanggo Pengunjung:

Statistik Browser Kula

6 Komentar

  1. 1

    Aku uga wis ngrungokake, lan sanajan wis bisa dingerteni, bisa uga ujar manawa saben situs bakal ngasilake panyebaran browser sing beda amarga pamirsa sing unik. Aku pengin mikir yen sampeyan njupuk kabeh statistik menyang situs web sing paling populer lan nggabungake, sampeyan bakal entuk apa sing diduweni. (Aku dhewe durung mriksa sumber data).

    Aku ngerti akeh blogger sing disetel ing Firefox, nanging Colts entuk massa umum.

    Set data sing apik, matur nuwun kanggo nuduhake. Grafik sing apik uga 🙂

  2. 2
  3. 4

    Hei Doug,

    Aku seneng sampeyan niliki iki kanthi statistik sing beda menyang W3Schools, aku arep nulis komentar sing ora apik ing kiriman kasebut!

    Titik sing pancen wis ditemokake ing kene yaiku mung statistik sing penting yaiku sing kanggo situs sing sampeyan pikirake nalika semana. Yen contone, situs sampeyan utawa situs Colts ora bisa digunakake ing IE, Colts bakal luwih akeh masalah tinimbang sampeyan. Saben situs kudu nggarap pamirsa lan browser sing digunakake.

    Minangka langkah pangsa browser ing wektu iki, mung kanggo ndeleng kepiye Mozilla, aku kepengin ndeleng statistik browser Google!

  4. 5

    Geeks komputer mesthi nggunakake Firefox luwih saka rata-rata shmoe. Aku nggunakake kalorone. Aku mung nggunakake IE saiki, amarga aku wis biasa, nanging aku alon-alon nyedhaki Firefox. Utamane akhir-akhir iki sawise kena malware kaping pindho sajrone sewulan nalika nggunakake IE.

  5. 6

    Matur nuwun kanggo kirim iki! Kabeh sing dakdeleng nganti saiki yaiku statistik saka situs abot teknologi, mula pangguna bisa uga duwe resolusi dhuwur lan browser liyane kajaba IE. Aku pengin ndeleng resolusi avg layar ing colts.com ... Aku pengin adoh saka desiging kanggo 800x lan nggunakake 1024x minangka garis dhasarku

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.