Tindakake pangsa Pasar Browser saka Colts.com

Nalika aku nulis tulisan kasebut ing Pangsa Pasar Browser, akeh tanggapan babagan kiriman yaiku aku ora kudu ngandelake statistik ing W3Schools.com. Aku takon tenan babagan saran iki… kenapa ing statistik statistik beda-beda gumantung saka situs web menyang situs web?

Ya, matur nuwun kanggo para kontributor… Aku ngerti yen pancen ora masalah! Aku nyelehake email menyang kanca apik Pat Coyle lan takon apa dheweke gelem nuduhake sawetara statistik saka Colts.com. Pikiranku minangka penggemar olahraga sing seneng banget bisa uga beda karo wong sing ngunjungi situs babagan Web Technologies lan bakal dadi klompok bandhing sing cocog. Lan iku! Statistik ing ngisor iki adhedhasar 870,000 pengunjung pungkasan ing Colts.com:

Bagikan Pasar Browser Pengunjung Colts.com:

Statistik Browser Colts.com - Rinci

Pangsa Pasar Browser Pengunjung Colts.com - Ringkesan:

Statistik Browser Colts.com

Minangka kanggo JavaScript, isih nuduhake penetrasi sing apik:

Stats JavaScript Colts.com

Sopo ngerti ?! Aku bakal luwih nggatekake statistik nuduhake browser independen wiwit saiki nalika ndeleng, tinimbang nggawe asumsi babagan pangsa pasar umume. Ing cathetan sisih, iki ana statistik blogku ing wulan pungkasan. Aku durung nate ndeleng babar pisan, nanging sampeyan bakal prabédan!

Statistik Browser kanggo Pengunjung:

Statistik Browser Kula