FME Cloud: Koleksi lan Transformasi Data iPaaS

fme maya

FME saka Safe Software diwiwiti minangka klien desktop kanggo nyambung kanthi visual karo atusan sumber data. FME Cloud minangka platform beta iPaaS (platform integrasi minangka layanan) sing ngidini sampeyan ngrancang alur kerja ing desktop UKM lan nerbitake menyang awan.

FME Cloud ngidini sampeyan ngapusi struktur data lan konten kanthi gampang:

  • GUI sing gampang ngidini sampeyan ngatur integrasi tanpa dhukungan pangembang.
  • Sambungan titik-lan-klik tanpa wates antarane 300+ aplikasi
  • Pustaka hemat wektu 400+ trafo data
  • Piranti sing kuat kanggo modeling & validasi data
  • Logika & otomasi bisnis
  • Nyebarke "Setel lan Lali" sing bener
  • Pemicu nangani nganyari data sing mlebu miturut aturan bisnis sampeyan
  • Kabar ngirim informasi anyar ing wektu nyata menyang piranti apa wae
  • Kabeh nganyari piranti lunak ditangani kanthi otomatis
  • Nggawe perubahan ing alur kerja sampeyan gampang

FME Cloud mbukak teknologi Amazon Web Services lan sampeyan tagihan saben wulan saben biaya panggunaan data. Yen sampeyan mbayar saben jam saben conto, sampeyan uga bakal tagihan saben wulan kanggo iki. Yen sampeyan tuku lengganan taunan, sampeyan bakal mbayar paling dhisik.

awan-awan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.