Flurry: Analytics Real-Time kanggo Aplikasi Mobile

analytics aplikasi seluler sing rame Yahoo

Yen sampeyan duwe aplikasi seluler sing diterbitake, Flurry Analytics iku kudu duwe. Iku kanggo Aplikasi Mobile kaya Google Analytics kanggo situs web.

Sejatine saben panyedhiya platform seluler bisa nggabungake Flurry menyang solusine, mula ora perlu integrasi tambahan nalika nggunakake platform pihak katelu. Aplikasi seluler kita digawe dening Bluebridge, sponsor seluler, lan wis terintegrasi karo Flurry. Lan yen sampeyan wis nggawe koleksi aplikasi, Flurry ngidini sampeyan ngatur kabeh Portofolio Aplikasi.

  • Acara - Lacak tumindak ing aplikasi sing ditindakake pangguna lan entuk wawasan babagan cara nggunakake aplikasi kasebut. Ngerteni lan nggambarake tren panggunaan, kepiye pangguna maju liwat app lan acara apa sing ditindakake kanthi analisis Path Panganggo. Segmen pangguna tumindak miturut versi aplikasi, panggunaan, tanggal instal, umur, jenis kelamin, basa, geografi lan saluran akuisisi.
  • Funnels -Goleki cara pangguna maju liwat jalur tartamtu ing aplikasi sampeyan. Delengen ing endi wae masalah lan temokake ing endi pangguna sing ora ngrampungake proses kasebut. Manfaatake wawasan iki kanggo nggedhekake jumlah wong sing ngrampungake dalan kasebut.
  • Retensi - Ukur pangguna kanggo aplikasi sampeyan. Ngerteni persentasi pangguna sing bali menyang aplikasi sampeyan kanggo netepake vitalitas bisnis sampeyan. Lapisan ing Segmen kanggo nyelehake jero klompok pangguna tartamtu utawa saluran akuisisi.
  • Segmen - Analisis carane macem-macem klompok pangguna aplikasi beda-beda ing panggunaan lan prilaku. Gawe lan lapisan segmen ing nglaporake panggunaan, Retensi, Corong, lan Akuisisi Panganggo kanggo ngerti sekumpulan pangguna sing paling penting kanggo bisnis sampeyan lan apa sing ditindakake ing aplikasi sampeyan.
  • Kepentingan - Ngerteni pangguna sampeyan. Manfaatake Flurry Personas kanggo ngerti minat lan maksud pangguna. Personas dipanggoni dening pangguna sing nuduhake pola panggunaan anyar ing koleksi aplikasi tartamtu. Personas kalebu Wisatawan Bisnis, Pamilik Kewan, lan Ibu Anyar, lan liya-liyane.
  • Demografi - Laporake pangguna sing ngumumake umur lan jenis kelamin yen sampeyan diklumpukake. Yen ora, gunakake pembelajaran mesin lan panel Flurry saka 40 yuta piranti kanggo prédhiksi kanthi akurasi umur lan jenis kelamin pangguna.
  • Analytics Akuisisi Panganggo - Ngawasi upaya akuisisi pangguna lan ngukur pengaruh kampanye utawa saluran tartamtu ing basis pangguna, lan mulane bisnis sampeyan.

Flurry duwe SDK, aplikasi conto, lan dokumentasi lengkap ing Jaringan Pangembang Yahoo. Ndhukung aplikasi iOS lan Android - kalebu aplikasi tvOS!

Lan Flurry nganyari aplikasi seluler. Lacak kinerja aplikasi sampeyan kapan wae, ing endi wae nganggo aplikasi Flurry kanggo Android lan iOS! Setel metrik favorit lan nampa kabar babagan nomer sing paling penting kanggo sampeyan. Antarmuka visual sing luwih apik saiki ndhukung sesi nyata-wektu lan metrik pangguna aktif lan grafik baris.

App Analytics Mobile sing rame

Download ing App Store Android App ing Google Play

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.