Cairan: Desain, Tes lan Nuduhake Prototipe Seluler

prototipe seluler adi

Aku ora yakin yen nate nyoba mesin prototipe luwih gampang tinimbang Fluid. Serius, sampeyan kudu wenehi editor drive test, pancen gampang banget, intuisi lan duwe palet seret lan selehake komponen antarmuka panganggo sing cepet menyang kothak lan ukuran kanthi cerdas.

Fluid duwe aplikasi pamuter khusus kanggo Android, iPhone lan iPad. Dheweke ngidini sampeyan nggawe prototipe multi-layar sing gegandhengan, ngekspor alur layar, nambah gerakan lan transisi kanthi geser, tutul, tutul kaping pindho, geser, fade lan sandhal. Kajaba luwih saka 2,000 widget iOS, Android, Windows 8, lan wireframe UI sing wis siyap - sampeyan uga bisa ngunggah gambar dhewe.

Martech Zone nonton bisa njaluk Diskon 30% saka langganan 6 wulan kanggo Fluid UI Rencana profesional kanthi tautan afiliasi!

editor-ui-adi

Gumantung saka rencana sing sampeyan pilih, sampeyan bisa duwe macem-macem proyek aktif, forum lan / utawa dhukungan email, proyek aktif lan layar loading khusus. Saben rencana dilengkapi karo proyek sing ora aktif tanpa wates, kaca tanpa wates saben proyek, riwayat versi, kemampuan kanggo nyoba ing piranti, lan nuduhake kolaborasi tim. Cairan uga nawakake platform perusahaan kasedhiya kanggo agensi lan perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.