Grafik Grafik Kolaboratif karo LucidChart

logo lucidchart

Suwene sawetara wulan kepungkur, aku nggunakake Hotgloo kanggo wireframing. Kita lagi nggarap proyek pangembangan anyar lan saiki butuh solusi flowcharting kolaboratif. Aku nggoleki sawetara kanthi online alternatif visio lan ditemokake LucidChart.

denah

Kajaba antarmuka sing luar biasa, alat kasebut dianggo ing iPad lan uga integrasi karo Google Apps… Loro fitur tambahan sing apik kanggo aku, kanthi pribadi! Yen sampeyan wis nggunakake Visio (sing dak tresnani nanging ora bisa menehi lisensi), sampeyan bakal nemokake LucidChart sing gampang digunakake. Sampeyan uga bisa ngimpor diagram Visio kanthi edhisi profesional ($ 9.95 saben wulan!). Ing ngisor iki tumindak ing versi iPad:

Aplikasi kasebut kuwat banget mula aku bakal nggunakake kanggo wireframing uga. Ana sawetara tutorial babagan saluran LucidChart Youtube babagan nggunakake alat kanggo wireframing lan aku bisa nggunakake proyek kasebut luwih akeh tinimbang sing diidini rega HotGloo. Dheweke uga nawakake kemampuan kanggo nambah grafik organisasi, mockup iPhone, diagram UML, diagram jaringan, peta pikiran, peta situs, diagram Venn lan liya-liyane.

Gunakake sandi link rujukan lan sampeyan bisa nyoba kabeh fitur premium saka LucidChart gratis sak wulan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.