FlockTag: Sistem Kasetyan Universal lan Penawaran Cerdas

kumpul

Sore iki aku dolan menyang toko kopi favoritku, yaiku Warung Kopi Lingkaran Kutha, Lan FlockTag wis nduwe toko ing kono!

Sing nggawe aku kesengsem yaiku kemudahan panggunaan kanggo pelanggan lan pemilik bisnis. Kanggo ndhaptar kertu kasetyan, FlockTag nyiyapake tablet sing dipasang sekunder. Pelanggan nutul kertu ing pamaca lan ngetik email, sandhi lan nomer telpon seluler lan lunga.

Aku ndownload app FlockTag (iPhone, Android) lan gampang mindhai dhaptar utawa peta perusahaan liyane ing sekitar kita sing wis terdaftar.

Kanthi FlockTag, pamilik bisnis uga bisa nyurung spesial liwat teks menyang para pelanggan. Aplikasi seluler nglacak kabeh sing sampeyan tuku, nyedhiyakake kemajuan sampeyan supaya bisa menehi hasil sabanjure. Barang apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.