Ngonversi Alamat Email menyang Intelijen Sosial

email fliptop sosial

Nomer vendor ing njaba sing bisa nggabungake email lan dhaptar pelanggan karo data sosial sithik. Platform media sosial saya akeh sing nambah setelan privasi kanggo nyuda panyebaran informasi iki. Flowtown lan Rapleaf aja katon nyedhiyakake informasi profil sosial maneh.

Standar tunggal ing industri kasebut katon Fliptop (sing uga wis tuku Qwerly). Fliptop ngonversi bisnis ing pungkasan taun 2011 dadi mung ningkatake intelijen sosial. Fliptop entuk data saka macem-macem sumber umum, lan nggabungake kanggo nggawe profil pangguna. Kabeh informasi sing diklumpukake dadi publik lan bisa ditemokake ing mesin telusuran utama lan situs web direktori bisnis. Fliptop uga nggabung karo Data Salesforce,

kontak fliptop

Siji-sijine sumber tambahan sing ditemokake yaiku NetProspex. NetProspex ngidini sampeyan ngunggah, ngresiki, nambah, nuduhake lan ndownload data. Ana sawetara layanan cilik kaya Ngintip Sampeyan sampeyan bisa nggoleki, nanging ora ana sing fokus ing paningkatan email murni kaya Fliptop.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.