Content MarketingVideo Pemasaran & Penjualan

Flippies: Evolusi Teknologi Lawas Abad

Flipbook minangka salah sawijining bentuk wiwitan sing diarani saiki multimedia interaktif lan dipatenake ing Amerika Serikat ing taun 1882! Ngirim Flippies video lan logo, lan bakal mbantu nggawe karya interaktif sing diarani pemasaran nganggo jempol. Pesenan minimal 2,500 buku flip - nanging cara paling apik kanggo pamer produk, layanan utawa merek sampeyan. Flipbook nggawe brosur acara brosur interaktif utawa hadiah pameran dagang.

Apa pistachios, Jeep, Kamera utawa Panci Teh… ana sejatine teknologi sing apik lan flipbook kanggo njaluk panjelasan visual ing media interaktif manual sing bisa ditindakake wong liya. Ora prelu plugin, download, utawa nginstal… mung siyap jempol banjur bukak!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Artikel web

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.