Flippies: Evolusi Teknologi Lawas Abad

jempol marketing

Flipbook minangka salah sawijining bentuk wiwitan sing diarani saiki multimedia interaktif lan dipatenake ing Amerika Serikat ing taun 1882! Ngirim Flippies video lan logo, lan bakal mbantu nggawe karya interaktif sing diarani pemasaran nganggo jempol. Pesenan minimal 2,500 buku flip - nanging cara paling apik kanggo pamer produk, layanan utawa merek sampeyan. Flipbook nggawe brosur acara brosur interaktif utawa hadiah pameran dagang.

Apa pistachios, Jeep, Kamera utawa Panci Teh ... ana sejatine teknologi sing apik lan flipbook kanggo njaluk panjelasan visual ing media interaktif manual sing bisa ditindakake wong liya. Ora prelu plugin, download, utawa nginstal… mung siyap jempol banjur bukak!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.