Flint: Proses Pembayaran Seluler Nggunakake Kamera

pambayaran batu

Kadhangkala, prekara-prekara cilik sing paling migunani. Nalika kabeh wong mlayu nggawe pamaca kertu lan dongle kanggo piranti seluler… Flint kepengin weruh kenapa kita ora mung nggunakake kamera. Sistem kasebut ngenali lan ngirim nomer kertu liwat kamera nanging ora nyimpen foto lokal nomer kasebut.

Fitur Flint:

  • Ora Ana Pamaca Kertu - Cukup gunakake aplikasi Flint kanggo mindhai kertu kanthi aman tinimbang ora digeser liwat kertu utawa dongle. Mode entri tombol uga didhukung.
  • Persiyapan Bebas repot - Miwiti sawetara menit. APP GRATIS, ora sabar ngenteni pamaca ing surat. Ora ana kasusahan akun merchant utawa biaya wiwitan.
  • Ragad Transaksi Kurang - Biaya kanggo transaksi kertu debit yaiku 1.95% + $ 0.20 saben biaya. Biaya kanggo kertu kredit yaiku 2.95% + $ 0.20. Ora ana komitmen saben wulan.
  • Pemasaran Sosial Gampang - Kirimake rekomendasi ing Facebook. Ulasan lan rekomendasi ditampilake kanthi otomatis ing kaca pelanggan uga kaca sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.