Flickr Uploadr Ngirit Dina!

Aku wis dadi pangguna sing sederhana Flickr lan pancen durung rampung. Alesan utama aku nggunakake Flickr yaiku fitur klompok sing ngidini aku nggawe I Pilih Grup Indy kanggo situs web Aku Pilih Indy. Gabung Klompok minangka fitur utama situs jejaring sosial lan kabeh mau katon katon lan nawakake.

My kang lulus saka Sekolah Tinggi seminggu kepungkur (kanthi IPK 3.81 sing dihormati, beasiswa cilik, lan ditampa ing program Fisika ing IUPUI). Aku njupuk sawetara foto nalika wisudha, dikirim banjur dikirim menyang kabeh sedulur. Sanalika, aku wiwit duwe masalah… sawetara wong entuk file kasebut lan ora bisa mbukak, amarga ana sing rusak, lan sawetara uga ora nate nampa.

Esuk iki aku mutusake upload gambar menyang Flickr lan nuduhake set karo kulawarga. Aku pancen nggegirisi proses kasebut, sanadyan… upload, edit, upload, edit, upload, edit. Sadurunge miwiti, aku wis ngunjungi Piranti bagean saka Flickr kanggo ndeleng apa sing bisa diganti lan aku nemokake Flickr Uploadr:

Ngunggah Flickr

Bisa apik tenan! Keluhan sing dakkirim yaiku ora nampilake gambar ing alat kanthi orientasi sing tepat (sanajan diunggah nganggo orientasi sing bener) mula aku mbuwang-mbuwang wektu nyoba ngerti apa sing kedadeyan. Sawise gambar diunggah, aku nggawe set, lan nuduhake karo kulawarga lan kanca-kanca (sampeyan bisa ngirim email nganti 50 kanca lan kulawarga kanthi siji)!

Lumayan adhem. Matur suwun, Flickr! Muga-muga bisa ndeleng luwih akeh cara kanggo nampilake gambar mbesuk. Wis pirang-pirang wulan aku mlebu Flickr lan ora katon ana alat tambahan kanggo nampilake gambar sampeyan ing sidebar, file flash, slide show, lsp.

View Gambar Wisuda Bill

5 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Aku wis bisa mindhah meh kabeh kanca supaya nggunakake Flickr amarga kabeh wong sing nggunakake antarmuka nemokake gampang banget kanggo digunakake. Panggunaanku ing omah yaiku babagan Macbook lan iPhoto, sanajan ana aplikasi pisah sing diwenehake Flickr kanthi gratis, ora kalebu karo iPhoto. Udakara $ 10 (aku mikir) aku tuku 'FlickrExport' sing integral menyang iPhoto lan nggawe upload + tag lan dodol absolut.

    Supaya aku bisa nggunakake Flickr, mesthine kudu gampang, mula aku ora bakal repot, amarga aku kudu ngrampungake kabeh proses pemasangan kamera lan supaya bisa mindhah gambar.

    Wahyu paling gedhe yaiku Nokia N95 - moto cepet + upload. Akeh gambar ing blogku saiki digunakake kanthi 5MP akeh lan sanajan ora bisa dibandhingake karo kamera sing cukup, cukup kanggo gambar blog.

    Dadi, kita tekan Zooomr, kaya manawa akeh wong liya sing wis ngenteni kepiye pungkasane perkara kasebut. Aku bisa mlebu esuk iki nanging nemokake ngunggah gambar kanthi nemen, aku seneng banget adol gambar sing luwih apik, nanging rasio rasa nyeri / rasa seneng saiki ora apik.

  2. 2

    Aku wis dadi pangguna awal Flickr lan yakin wis tuwuh ing sawetara taun kepungkur ... lan mikir bakal dadi bagean saka antarmuka game video lan saiki dadi solusi foto.

    Aku lan kanca sing apik nggarap solusi plugin galeri foto WordPress sing nggunakake paling akeh program foto ing situs offsite, kayata Flickr nanging nggawe kabeh foto, tampilan, lan liya-liyane dikontrol saka instalasi WordPress sampeyan. Ora prelu males barang pihak katelu.

    Kita duwe bukti konsep sing bisa digunakake lan sawetara dina sabanjure bakal siyap diluncurake 1.0.

    Aku bakal yakin ngirim sampeyan supaya sampeyan bisa ngetung 🙂

    Sugeng Bill kanggo ngatasi Sekolah Menengah Tinggi lan nganggo IPK steller.

    Siji bab sing ilang saka foto sampeyan yaiku gambar sampeyan lan putra ... ana opo? hehe… Ayo ndeleng papa bangga 🙂

  3. 4

    Aku bakal duwe bukti konsep ing situsku mengko dina iki lan aku uga bakal ngirim email.

    Wah Kepiye aku kangen gambar sampeyan lan kulawarga? Deleng sampeyan, kabeh bangga.

  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.