Rasa Roso!

Kancaku, Greg K., bubar bali saka Vegas. Dadi, sapa sing ditemoni ing Kasino? Keren banget!

Greg lan Flav

Greg minangka 'brotha saka anotha motha'.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.