Kertu Bisnis Flash Drive

Screen Shot 2013 02 01 jam 9.18.40 AM

Yen sampeyan wis maca blog iki sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen aku nyedhot teknologi… lan kertu bisnis. Nalika aku ketemu wong lan dheweke menehi kertu, aku pancen apike. Wingi, aku ketemu karo Rob Bacallao saka Staffing sing Cepet lan dheweke menehi kaendahan iki marang aku:

Kertu Bisnis Flashdrive

Kertu bisnis flash drive Wafer saka Flashbay pancen apik banget - kasedhiya ing versi 2Gb, 4Gb, 8Gb lan 16Gb, iki katrangan online:

Kertu USB Wafer minangka salah sawijining Kertu USB paling tipis ing donya kanthi ketebalan 2.2mm. Loro-lorone Kertu USB bisa dicithak foto kanthi warna sing sregep. Area merek sing amba bakal njamin logo sampeyan misuwur banget - umume perusahaan luwih milih ngirim desain lengkap kanggo nutupi kabeh kertu USB tinimbang logo mandiri. Kertu USB diluncurake kanthi rapi ing kanthong, dompet utawa penyelenggara lan entuk sethithik papan.

Kayane aku dadi videografer, aku bakal tuku kothak kasebut kanggo mbuwang conto!

4 Komentar

  1. 1

    Pinter. Pancen apik banget 5 taun kepungkur, nanging saiki aku ngira link menyang YouTube utawa Vimeo bakal luwih cocog.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.