Lima Cara kanggo Nyisipake Budaya ing Strategi Pemasaran Sampeyan

5 Cara Nyisipake Budaya ing Strategi Pemasaran | Blog Tech Pemasaran

Umume perusahaan ndeleng kabudayan kanthi skala sing luwih gedhe, ngemot kabeh organisasi. Nanging, penting kanggo ngetrapake budaya sing ditemtokake organisasi kanggo kabeh operasi internal, kalebu tim pemasaran sampeyan. Ora mung nyelarasake strategi karo target umum perusahaan, nanging uga standar kanggo departemen liyane sing bakal dituruti.

Mangkene sawetara cara strategi pemasaran sampeyan bisa nggambarake budaya umum organisasi sampeyan:

1. Ngangkat pimpinan budaya.
Punika ingFormstack , kita wis nyewa wong sing dadi fokuse kanggo njaga supaya nilai budaya kita dijaga. Ya, aku ngerti, ora mesthi bisa nindakake iki. Nanging, yen sampeyan duwe wong ing perusahaan sing nuduhake tanggung jawab kanggo tanggung jawab iki, dorong lan terus dhukungan! Penting banget yen sampeyan duwe wong sing bisa nulungi budaya perusahaan sampeyan. Bab kasebut bisa ditegesi minangka tim, nanging kudu ana siji wong sing tanggung jawab manawa tim kasebut ngetrapake nilai budaya kasebut saben dina. Budaya ing perusahaan bisa nyebabake sukses perusahaan sing luwih gedhe.

2. Nggawe angka inti sing wis ditemtokake.
5 Cara Nyisipake Budaya ing Strategi Pemasaran | Martech ZoneSaka alur kerja perusahaan nganti panggunaan produk, kita makaryakke miturut prinsip “SAFE”: Simple, Agile, Fun, Elegan. Ngembangake nilai pribadi kanggo bisnis sampeyan ngidini kabeh aspek perusahaan sampeyan bakal dilancarake miturut prinsip kasebut. Yen karyawan ora yakin ing arah apa wae utawa tetep ana ing proyek, waca nilai inti kanggo pandhuan. Iki ora prelu banget fasih - kaya SAFE, mung sawetara nilai dhasar sing bisa ditrapake ing macem-macem kahanan.

3. Baleni. Baleni maneh Baleni maneh
Wiwit wiwitan pangembangan nganti diluncurake, nilai inti sampeyan kudu tetep ana. Cara paling apik kanggo mesthekake yen kepribadian perusahaan sampeyan konsisten yaiku maneh saben dina. Nalika sampeyan miwiti kampanye pemasaran anyar utawa nggawe produk anyar, coba takon marang tim sampeyan, "Kepiye produk, proyek, proses, lsp., Njaga pendekatan 'SAFE' kita?"

4. Aja lali babagan layanan pelanggan.
Pelanggan nemtokake perusahaan sampeyan. Ayo ngerti yen dheweke dihargai. Luwih becik ngetutake "Aturan Emas" - nganggep wong liya kaya sing sampeyan karepake. Sampeyan bisa uga ora mesthi duwe wangsulan pitakon pelanggan utawa ora duwe solusi kanggo masalah pelanggan; jujur ​​lan yakin yen sampeyan bakal nemokake wong sing bisa nulungi dheweke.

5. Sijine rai kanggo merek.
Sawetara perusahaan duwe kehadiran sosial. Nanging asring kaping, anonim bisa nggawe supaya tweet sampeyan otomatis lan tanggepan kaleng. Ora apa-apa kanggo nambah kepribadian merek sosial. Pelanggan bisa uga rumangsa luwih kepenak ngerti yen dheweke ngobrol karo wong sejati; wong sing bisa ana gandhengane lan nyambung. Iki bisa nyebabake loyalitas pelanggan kanggo perusahaan sampeyan. Kita kabeh manungsa, ayo tumindak kaya ngono!

Tips iki ora eksklusif kanggo tim pemasaran sampeyan. Iki bisa dimanfaatake dening departemen liyane, uga perusahaan sampeyan umume. Kanthi ngembangake lan nggabungake budaya menyang perusahaan sampeyan, sampeyan nggawe lingkungan sing nyengkuyung kerja sama tim lan ngidini pelanggan nggandhengake kepribadian karo merek sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.