Lima Piwulang lan Siji Rahasia Big kanggo Blogging Kanthi Luwih cepet

hbHenderConn
Handbill abad kaping 19

Handbill abad kaping 19

Kampanye pemasaran sing sukses bisa uga kalebu medium sing beda-beda, ngemot pesen sing beda-beda, utawa target kanggo macem-macem populasi, nanging kabeh padha. kudu cepet. Siji-sijine cara kanggo saingan yaiku nggawe kampanye kanthi cepet lan njaluk bahan pemasaran menyang pelanggan kanthi efisien. Suwene banget lan usaha pemasaran sampeyan dadi sampah total.

Nalika ngasilake konten blog, jendhela luwih kenceng. Acara Internet bisa ditindakake yaiku siklus lengkap sajrone sawetara jam. Yen Douglas Karr wis ora langsung mlumpat ing Brody PR fiasco, mesthine ora bakal akeh topik babagan ngrembug topik ing kene Martech Zone. Moral: blogger sing efektif kudu responsif lan produktif.

blog-indiana-site

Ing blogINDIANA 2009, aku ngaturake sesi ing Produktivitas lan Blogging. Pidato kasebut diwiwiti kanthi limang pelajaran kritis sing kudu dipelajari saben blogger:

  1. Meh kabeh wong mandheg blogging. Miturut New York Times 95% blog sing luar biasa kabeh ditinggalake. Iki minangka bukti gedhe yen produktivitas sing kurang bisa mateni blogging.
  2. Blog sing apik tenan biasa. Kabeh blog sing hebat, manawa populer utawa sukses ing ceruk, yaiku dianyari terus-terusan.
  3. Kualitas ora dadi masalah. Blogger terus debat manawa tata bahasa lan ejaan pancen penting, lan asring negesake manawa umume blog bisnis wangi.
  4. Pos paling anyar menang. Mesin telusuran lan pangguna luwih nggatekake apa sing sampeyan tulis dina iki tinimbang sing ditulis wingi.
  5. Kita kabeh muspra. Saben postingan blog ditulis lan digawe umum dadi wong liya bisa maca. Ngakoni manawa kita nulis amarga pengin tembung diwaca penting kanggo blog.

Pangertosan kasebut nyebabake sawetara kesimpulan sing jelas, nanging penting. Yen meh kabeh wong mandheg blogging, sampeyan bisa menang kanthi mutusake ora mandheg! Yen blogger sing hebat nerbitake jadwal sing konsisten, sampeyan ora bisa melu rangking kanthi nindakake perkara sing padha. Nanging, ana rahasia gedhe babagan blogging kanthi luwih cepet. Rancang proses kanggo nulis blog.

Ora ana loro blogger utawa perusahaan sing bakal duwe proses sing padha kanggo blogging, kaya ora ana rong kampanye pemasaran sing bakal padha. Nanging ana sawetara komponen sing kudu dipikirake:

  • Tulisan sing khas: Ing Slaughter Development, kita duwe limang kategori kiriman: a nanggepi menyang blog, artikel warta utawa konten op-ed liyane, a ringkesan acara sing disponsori utawa dirawuhi, a tutugan saka postingan blog sadurunge, unik perspektif ing babagan ilmu umum utawa ekspresi saben dinane, utawa an woro-woro acara mbesuk utawa tumindak sing diusulake. Nulis blog tegese milih salah siji saka limang kategori kiriman kasebut, sing mbebasake blogger saka kelumpuhan amarga ora ngerti apa sing bakal ditulis. Kajaba iku, sampeyan bisa muter kategori supaya ora kakehan ngulang.
  • Jadwal lan Watesan: Blogging mestine pacelathon. Yen sampeyan mbuwang jam lan jam kerajinan saben paragraf, sampeyan bisa uga bakal ilang. Nanging, coba coba gawe jadwal wektu blogging sadurunge lan matesi sampeyan ora luwih saka 60 menit ing sawijining sesi.
  • Divisi miturut kegiatan: Proses saka nulis blog beda banget karo editing blog. Kajaba iku, ngasilake ide lan malah nggawe "kalender editorial" mbutuhake bagean sing khas ing otak sampeyan. Yen organisasi sampeyan cukup gedhe, coba wenehake saben tugas kasebut menyang wong liya. Yen sampeyan blogger solo, temokake mitra lan tanggung jawab dagang. Iku luwih gampang kanggo nyunting wong liya iku kerja, lan luwih nyenengake manawa ana penasihat sing dipercaya bakal mriksa tembung sadurunge diterbitake.

Sesi kasebut rampung karo demo wani. Sawise njaluk ide saka pamirsa lan merekrut sukarelawan kanggo diowahi, kita nggawe postingan blog lengkap ing 575 detik. Iki minangka bukti sing ora bisa dipungkiri manawa sampeyan bisa blog cepet yen sampeyan duwe sistem. Priksa slide (pranala langsung):

Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngrancang proses blogging kanggo sampeyan utawa perusahaan, kontak Pangembangan Slaughter saiki!

2 Komentar

  1. 1

    Aku seneng baris siji, Robby… "Blog sing apik tenan biasa." Sawetara wong nggunakake akeh wektu nyoba nggawe blog sing apik banget supaya dheweke ora bisa ngerteni blog ... kanggo nuduhake kamanungsan kanthi cacat ing saben dinten lan kalebu karya. Kita pengin ngrungokake babagan kesalahan, malah uga gagal.

  2. 2

    Iki kabeh minangka poin sing apik banget, nanging ora mung cara kanggo nindakake perkara.

    Aku ora bakal nggunakake blog, sing kudu njupuk 1, 2 utawa malah luwih pirang-pirang dina ing sawetara kiriman sing mbutuhake ilmu teknis sing jero kanggo nulis. Sanajan nulis kasebut minangka bagean kritis babagan cara nggawe kapercayan pribadi, aku ora entuk cukup lalu lintas kanggo mbuktekake. Sampeyan bisa uga bakal mbuktekake ...

    Nanging blog Steve Pavlina pancen wis mbuktekake. Steve nulis kiriman blog sing dawa banget. Dheweke ngilangi kabeh aturan sing wis dakwaca babagan posting blog. Lan dheweke entuk akeh lalu lintas mula kudu langsung menehi komentar menyang forum.

    Aku mikir tenan ana tenane energi sing diwenehake blogger kanggo nulis. Nindakake "aturan" kanthi energi sing sithik, kiriman blog sing ora inspirasi katon mung resep kanggo gagal. Nglanggar aturan kanthi energi dhuwur, konten sing regane dhuwur bisa uga sukses.

    Aku bakal menehi postingan sing luwih cekak luwih gampang ditulis tinimbang kiriman sing luwih dawa. Mungkin iki sebabe umume wong nulis sing luwih cekak tinimbang luwih dawa?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.