Mergo Mambu karo Rating & Ulasan Plugin WordPress

mambu

Kontribusi kanggo gerakan open source pancen apik tenan, nanging minggu iki dudu salah sawijining jaman. Kita wis menehi kontribusi kanggo komunitas WordPress sajrone dasawarsa saiki. Kita wis nggawe plugin sing ora kaétung. Sawetara wis pensiun, lan liyane duwe pajanan sing luar biasa. Kita Widget Rotator Gambar plugin, contone, wis diunduh kaping 120,000 kaping lan aktif ing luwih saka 10,000 situs WordPress.

Siji plugin sing wis diinvestasikan atusan jam yaiku CircuPress, plugin newsletter email sing digawe kanggo WordPress. Plugin kasebut cukup cerdas, saengga agensi nggawe email kaya kaca tema… nanging ngirim email liwat layanan supaya bisa ngatur pelacakan klik, manajemen bouncing, pelanggan, lan lengganan. Pancen butuh prekara prasarana supaya bisa ditindakake, nanging kita isih suwe. Kita yakin pangguna WordPress kudu duwe platform email asli sing gampang digunakake.

Nalika nggawe platform, kita ora dikenani biaya wong siji wae amarga nggunakake - keren yen sampeyan takon marang aku. Registrasi nawakake versi gratis yen sampeyan ngirim kurang saka 100 email saben wulan, nanging kita wis nambah nalika ngonversi sistem tagihan dadi WooCommerce lan kerja ing persiyapan platform supaya luwih gampang kanggo pangguna.

Aku kaget, kita duwe popup review bintang 1 ing situs Plugin. Aku langsung ribut ndeleng apa sing salah:

ala-plugin-review

Dadi… pangguna iki ora nate ndaftar nanging ujar manawa dicurigai ing proses registrasi. Aku kaget nalika aku aja bener njaluk informasi kertu kredit. Dheweke mesthi ngerti yen wis ngrampungake proses registrasi, nanging dheweke durung.

Aku ngira iki cukup ora adil kanggo digatekake Automattic, nulis wong Dhukungan Plugin:

panjaluk-wordpress

Tanggepan sing dakkirim luwih nggumunake tinimbang review kasebut. Aku bolak-balik karo wong ing Automattic sing ujar manawa situs kita katon mgayomi amarga ora ana rega sing didaftar ing umum. Wis siyap?

Aku ngelingake dheweke yen kita Aja njaluk kertu kiridit informasi sadurunge nyedhiyakake rega kanggo wong kasebut. Lan sanajan iku kita NATE Bener-bener ngukum para pangguna awal. Apa sampeyan wis ndhaptar layanan sing ora mbayar biaya? Aku yakin sampeyan duwe… WordPress njaluk registrasi tanpa informasi rega babagan layanan tambahan. Wis siyap?

Ora kanggo sebutno sing Kaca rega dirujuk ing FAQ plugin kita. Kangge, aku nerbitake kaca rega ing menu supaya ora ana sing mbingungake, nanging tetep njaluk supaya review ditarik. Wangsulan:

mike epstein

Dadi, kanthi tembung liya, ana sing ngakoni ora nate nggunakake layanan kita diidini menehi rating layanan kanthi review bintang 1. Amarga kita ngupayakake mbantu komunitas open source lan menehi solusi sing luwih terjangkau, aku ora yakin kepiye cara mbantu sapa wae. Iki biasane minangka tinjauan palsu - panulis ngakoni ora nate mlebu utawa nggunakake layanan kita.

Aku rumangsa beda yen para panaliti ndhaptar lan menehi rating babagan kemampuan plugin - sanajan nambahake yen pengin menehi rega ing situs kasebut pancen apik. Nanging review 1-lintang kanggo apa sing ora nate digunakake ora bisa diapura.

UPDATE 11/2: Saiki aku duka, a hothead, ora wajar, a wong bodho, edan, Lan ora rasional amarga aku nesu yen ana wong sing ora nate nggunakake plugin menehi review bintang 1, ora ngerti manawa layanan kita ora jujur, lan sapa wae sing ndaftar bodho. Layanan sing ora tau ditandatangani.

Emailku ana ing ngisor iki, wangsulane isih ana.

Otto saka WordPress

Mungkin saiki wayahe aku nindakake apa wae sing ditindakake para pangembang plugin liyane Matt lan tim ing WordPress ora ngurmati, lan ngliwati sumbangan lan gaweyan maneh menyang WordPress lan wiwit adol plugin ing situsku dhewe. Jebule dheweke ora peduli karo wong sing ndhukung platforme.

UPDATE 11/3: Dina iki, tim sukarelawan ing WordPress mutusake aku butuh pendhidhikan ing babagan pemasaran lan menehi saran supaya aku dadi wong sing luwih apik. Emailku ana ing ngisor iki, wangsulane isih ana.

Dadi wong sing luwih apik

4 Komentar

  1. 1

    Aku setuju karo sampeyan lan sistem review bakal dadi penasihat perjalanan. Ora ana kabijakan jaminan kualitas babagan sistem review nanging review digunakake minangka titik jual sanajan kanggo produk / layanan sing ora bisa digunakake kaya sing diucapake utawa sing ngilangi kabijakan lisensi. Iki ora adil lan ora profesional. Uga ana akeh sistem ulasan / peringkat eksternal nanging sampeyan bisa nolak rating sing kurang.
    Aku ora ngandel karo rating / review amarga ora dikelola dening pihak katelu independen lan ora duwe sertifikat sistem (kaya iso utawa padha).
    Aku uga ora precaya marang pasar kaya envato utawa sing padha. Biyen aku ngirim sawetara trek (aku uga musisi) lan dheweke durung nate ditampa. Saiki aku nulis musik kanggo sawetara perusahaan film.

    • 2

      Ana sawetara sistem sing bener-bener nindakake mediasi kanthi apik. Dhaptar Angie, kayata, menehi kontraktor kesempatan kanggo mbenerake kahanan lan nalika disepakati kanthi memuaskan, tinjauan sing ala bisa diowahi. Sayang banget yen review iki tetep ana - ora menehi regane kanggo komunitas lan mung bakal nyebabake panggunaan plugin kita.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.