IKAN: Nangkep lan Ngukur Keterlibatan Panganggo ing Acara Sabanjure

iwak ipad mini

IKAN ndhukung merek, penyelenggara acara, lan liga olahraga, kanthi sistem operasi acara sing ngidini nglumpukake data konsumen, nggampangake keterlibatan penggemar ing aktivasi merek, lan menehi penggemar kemampuan kanggo nglumpukake konten, ngetik undhangan, lan nuduhake pengalaman liwat media sosial.

Apa kalebu koleksi data kanggo acara marquee, ngukur prilaku pamiarsa ing acara perusahaan utawa ngawasi keterlibatan konsumen ing sawijining konferensi, IKAN bisa ngukur kabeh tumindak para pengunjung. Dasbor pelapor FISH nyedhiyakake akses langsung menyang metrik kritis, kalebu daftar registrasi, keterlibatan aset, wektu antrian, unduhan seluler, Penglibatan SME, lan liya-liyane.

Platform FISH yaiku Sistem Operasi Acara Langsung sing nguatake penyelenggara acara kanggo nglumpukake data konsumen, sekaligus nggawe lingkungan tanpa gesekan kanggo para penggemar supaya gampang nindakake aktivasi merek, nglumpukake konten, ngetik undhangan, lan nuduhake pengalaman liwat media sosial. Michael Gilvar, CEO ing FISH.

Penawaran IKI Klebu

  • Pengukuran Dashboard - Ngawasi lan laporake kegiatan kegiatan. Manajer acara lan pembuat keputusan duwe akses langsung menyang metrik kritis, kalebu registrasi, keterlibatan aset, wektu antrian, unduhan seluler, lan liya-liyane.
  • RFID Solutions - IKAN nggunakake kabeh wujud RFID, kalebu HF, UHF, NFC, lan UWB. Dheweke nggunakake RFID kanggo nggampangake ijol-ijolan nilai antarane konsumen lan merek - saengga konsumen bisa gampang nglumpukake konten, nuduhake pengalaman liwat media sosial, lan entuk akses sing sah - nalika ngidini merek ngawasi prilaku konsumen lan ngirim pesen pesen kanthi nyata.
  • Registrasi Seluler - platform registrasi acara sing bisa didhaptar lan rampung ngliwati registrasi ing situs. Yen penggemar wis ndhaptar, dheweke ora kudu nglumpukake situs ing situs kredensial, nanging bakal duwe kemampuan nggunakake piranti seluler minangka mekanik keterlibatan pengalaman ing lokasi. Para penggemar bakal nuduhake rincian kontak liwat formulir web seluler, lan banjur diwenehi opsi kanggo nggunakake eVoucher seluler (bisa uga ditempelake ing aplikasi, utawa dikirim liwat SMS). Sistem kasebut minangka teknologi agnostik - sing ngidini piranti bisa nggunakake teknologi sing kasedhiya kalebu BLE, QR, utawa NFC.
  • Sistem Manajemen Mimpin - IKAN nyedhiyakake pre-event, on-site, lan sistem registrasi seluler sing ngidini merek kanthi efisien nglumpukake data tamu, nyuda antrian, lan nggampangake pertukaran nilai sing jelas antara tamu lan merek. Kabeh platform data digabungake kanthi mulus karo CRM back-end lan sistem pelaporan.
  • Alat Duta Besar Brand - Staf onsite kanthi tablet RFID Read / Tulis sing bisa nggunakake Duta Besar Brand utawa piranti seluler ngidini merek ndhaptar tamu, ngirim konten, njupuk foto lan video sing narik kawigaten, nggampangake kiriman media sosial, lan meksa foto merek menyang Media Sosial - ing endi wae kapan wae.
  • Sistem Kontrol Akses - Nggawe gelang tangan RFID, Kredensial Akses VIP lan mekanika liyane, FISH nyedhiyakake sistem kontrol akses kanthi efisien ngatur akses tamu menyang kabeh jinis acara lan papan, kalebu Acara Marquee, Acara Amal lan Festival. Sistem kasebut nawakake laporan wektu nyata, nyedhiyakake analisis sing bisa ditindakake kanggo kabeh kegiatan, lan redhansi data sing wis kabukten ing bisnis.
  • Solusi Pemasaran Foto - IKAN nawakake pirang-pirang solusi pemasaran foto sing ngidini merek njupuk foto ing lokasi tamu kanthi latar mburi merek khusus lan ngirim menyang Facebook, Instragram, Twitter, situs Mikro, utawa email kanthi nyata.
  • Integrasi Media Sosial - Tamu nampa mekanika sing aktif interaktif, kayata gelang tangan, VIP Pass, tombol tombol, utawa eVoucher Seluler nalika mlebu pengalaman merek. Para tamu ndhaptar mekanika lan digandhengake karo akun media sosial sing disenengi. Para tamu banjur nggunakake teknologi otomatis utawa duta merek kanthi PC tablet sing mriksa aktifitas kanggo difasilitasi Nyenengi, lan ngirim foto lan video menyang akun media sosial kanthi nyata.
  • Analytics - data real-time, sing bisa diukur sing bisa diinterpretasikake kanggo njupuk keputusan, analisis strategis lan ROI sing wis kabukten. IKAN ora mung nglumpukake data registrasi, nanging data sing nyedhiyakake konteks lan menehi keputusan luwih apik. Input data (asring diarani "data meta") kayata ukuran tilas, cuaca, promosi, jumlah staf, lsp. Diklumpukake lan dianalisis kanggo mbantu para klien ora mung ngerti asil, nanging uga ngerti apa aspek pengalaman sing menehi kontribusi kanggo nyopir asil

Menara trek FISH minangka solusi unik sing bisa nglumpukake data liwat tag RFID. Mangkene ringkesan video:

IKAN bubar kerja sama karo para sponsor ing Postano, nggawe solusi pertama kanggo penggemar lan pengalaman merek kanggo acara, arena lan ritel ing toko. Integrasi kasebut ndadekake merek bisa nambah pengalaman acara kanthi dramatis kanggo penggemar kanthi nyambungake registrasi, lencana, enggo bareng sosial, lan visualisasi sosial kanthi lancar.

Platform IKI nggawe akeh merek lan acara sing paling dikenal ing donya, kalebu Tentara AS, Angkatan Udara AS, Hyundai, Samsung, NFL, NBA lan Soccer League Utama.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.