Pengaruh Pemasaran Data Pihak katelu mungsuh Data Pihak katelu

data pihak kapisan.png

Sanajan ketergantungan sejarah pemasar sing didhukung data data pihak katelu, sawijining panaliten anyar sing dirilis dening Econsultancy and Signal mratelakake pergeseran industri. Panliten kasebut nemokake manawa 81% pemasar sing nglaporake entuk ROI paling dhuwur saka inisiatif adhedhasar data nalika nggunakake data pihak kapisan (dibandhingake karo 71% kanca-kancane ing aliran utama) mung 61% nyebutake data pihak katelu. Perubahan iki diarepake bakal tambah jero, kanthi 82% kabeh pemasar sing disurvei bakal nambah panggunaan data pihak pertama (0% nglaporake penurunan), lan 1 saka 4 pemasar berencana nyuda panggunaan data pihak katelu.

Partai Pertama nglawan Investasi Pihak katelu

Apa Bedane Data Pihak katelu lan Pihak katelu

Data pihak katelu dikumpulake lan diduweni dening organisasi sampeyan. Bisa uga data kepemilikan kaya asil survey pelanggan lan data tuku. Data pihak katelu diklumpukake dening organisasi liyane lan bisa uga dituku kanthi lengkap, ditambah karo data pelanggan saiki, utawa kasedhiya liwat aplikasi pihak katelu. Masalah asring muncul kanthi akurasi lan ketepatan wektu data pihak katelu.

Data pihak liya minangka pilihan liyane nanging ora digunakake dening perusahaan. Data pihak liya dikumpulake liwat kemitraan perusahaan. Kanthi nuduhake pamirsa, tarif nanggepi bisa luwih dhuwur, data pelanggan bisa uga luwih sugih, lan data isih akurat lan tepat wektu. Yen sampeyan ngupayakake entuk data liyane babagan pelanggan, sampeyan bisa ndeleng mitra karo perusahaan sing nuduhake pelanggan!

Wis pirang-pirang taun, data pihak katelu dadi landhesan pemasaran digital, nanging perusahaan sing paling sukses saiki saya katon internal, data pihak pertama. Pengalaman pelanggan sing luwih apik nuntut data sing luwih apik. Merek kudu ngerti interaksi pola-pola individu lan pamirsa lan peran sing ditindakake pelanggan - apa sing dikarepake pelanggan lan kapan sing dikarepake. Ing saben kasus, data pihak pertama saka pelanggan nyata bakal dadi sing paling migunani.

Asil survey adhedhasar 302 pemasar lan ditindakake Mei 2015 dening Econsultancy lan Sinyal.

Informasi Kunci sing Sampeyan Bakal Temokake ing Laporan Iki

  • Apa kaunggulan kompetitif kanggo perusahaan sing luwih trampil nggunakake data duweke?
  • Endi pemain sing nglumpukake data pihak pertama lan kepiye bedane saka mainstream?
  • Apa langkah pertama kanggo organisasi sing nyoba njupuk keuntungan saka data pihak kapisan?
  • Jinis data tartamtu apa sing paling dhuwur kanggo akurasi lan migunani?

Download Laporan Lengkap

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.