Video 4 Juli Kula

Ya, kuwi aku cekikikan ing pungkasan kaya bocah cilik!


Aku njupuk video iki nganggo kamera video sandhal putri.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.