Video 4 Juli Kula

Ya, iku aku cekikikan ing pungkasan kaya bocah cilik!

Aku njupuk video iki nganggo kamera video sandhal putri.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.