Fireside: Situs Web Podcast Priksa, Hosting, lan Analytics

Situs web Kebakaran

Kita ngluncurake podcast regional sing direkam ing Studio Podcast Indianapolis nanging kita ora pengin nemoni masalah nggawe situs, entuk host podcast, lan banjur ngetrapake metrik feed podcast.

Siji alternatif yaiku tuan rumah SoundCloud, nanging kita rada mangu-mangu amarga dheweke meh bakal mateni - ora ana sangsi manawa dheweke kudu ngowahi model penghasilan lan aku ora yakin apa tegese kanggo kabeh wong sing hosting podcast ing kana.

Sawise sawetara telusuran kanthi online, kita temokake Fireside, solusi total kanggo podcasting. Rega mung $ 19 saben wulan lan kalebu fitur ing ngisor iki:

  • Download Statistik lan Analytics - Statistik download wektu nyata sing akurat lan Analytics. Mesin statistik lan Analytics pelaporan minangka inti saka produk, priksa manawa saben unduhan unik dilacak lan dietung kanthi akurat.

Metrik Podcast Fireside lan Analytics

  • Pengalaman Panganggo sing Resik - dashboard Fireside dirancang supaya cepet, gampang digunakake, lan dioptimalake kanggo alur kerja podcasting. Iki ngidini sampeyan fokus energi ing endi wae - nggawe konten sing apik tenan tinimbang tugas sing mbebayani kayata nambah metadata, ngatur download kanthi manual, utawa kuwatir babagan tautan ing cathetan acara.
  • Alur kerja sing streamline - kontrol kabeh aspek rincian podcast sampeyan, kalebu sampul seni, metadata, panandha bab, visibilitas, lan liya-liyane. Ngatur cathetan acara lan tautan kanthi seret banjur selehake, lan nggawe kaca khusus lan pangalihan. Sampeyan uga bisa nuduhake statistik karo sponsor nggunakake kaca statistik pribadi khusus sing digawe khusus kanggo tujuan iki.
  • RSS Podcast - ngasilake feed RSS sing kompatibel karo iTunes supaya gampang dikirim menyang Podcast Apple (lan ing endi wae). Sampeyan uga bisa nyetel episode kanggo nerbitake mbesuk kanthi otomatis, sanajan sampeyan adoh saka komputer lan piranti.
  • Ngimpor Podcast - saka host sing wis ana ing Fireside kanthi sak langkah, lan tanpa biaya tambahan. Judhul, deskripsi, cathetan, lan mesthine file MP3 bakal diimpor minangka episode anyar menyang Podcast Fireside kanthi otomatis. Podcast sadurunge ora bakal kena pengaruh nganti (lan kajaba) sampeyan pangalihan feed lawas menyang feed RSS Podcast Fireside anyar.
  • Custom Domain - Sampeyan uga bisa nggunakake domain khusus karo Fireside, mung kanthi ngetik jeneng domain menyang dashboard lan nganyari setelan DNS. Fitur iki, dikombinasikake karo tautan lan kaca khusus supaya gampang migrasi podcast, blog, lan situs web menyang Fireside.
  • Situs web lan Blog - Fireside dirancang kanggo dadi solusi hosting podcast lengkap, lan kalebu situs web sing responsif kaya fitur, lan para pamirsa bisa sinau luwih lengkap babagan acara kasebut. Ana kaca host lan tamu kanthi feed RSS dhewe, kaca tag (uga feed RSS dhewe), kaca lan tautan khusus, mesin blog lengkap, karya seni sing bisa disesuaikan lan gambar header kanggo situs web lan saben kaca episode, lan liya-liyane .
  • Pamuter Khusus kanggo Embedding - Nuduhake episode sampeyan ing kaca web utawa alat penerbitan, saka Squarespace menyang WordPress, nggunakake pamuter sing bisa dilebokake.
  • Booklet - Ngatur tautan episode lan nuduhake cathetan nganggo bookmarklet sing migunani. Tambah bookmarklet menyang garis bookmark browser, lan kapan wae sampeyan nemokake kaca sing pengin ditautkan ing cathetan sing tampil, cukup klik bookmarklet kasebut. Sampeyan bisa malah nyorot teks ing kaca web, lan bakal ditambahake minangka katrangan kanggo saben tautan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.