Firemail: Pemasaran Email tanpa Panyedhiya Layanan Email

Aku seneng banget panyedhiya layanan email lan produk lan layanan luar biasa sing diwenehake. Mungkin sing paling penting yaiku masalah pengiriman sing bisa muncul nalika ngirim email kanthi volume. Kanthi riff ageng antarane Panyedhiya Layanan Internet (ISP) lan Panyedhiya Layanan Email (ESP), kadhang usaha digawe ing tengah.

Ironis, digunakake karo ESP lan ora duwe panguwasa bisa uga nyebabake masalah keslametan. Akeh ISP sing mblokir email mung amarga dikirim saka macem-macem server (ESP) tinimbang domain ing alamat balesan.

Masalah liyane yaiku volume email sing dikirim nemtokake biaya program karo panyedhiya layanan email. Aku wis krungu crita medeni babagan perusahaan sing mbayar luwih akeh saben email tinimbang biaya ngirim email karo kantor pos. Akeh panyedhiya layanan email uga dikenani biaya yen sampeyan ngatasi watesan kontrak.firemail.png

Dadi… kepiye yen sampeyan bisa entuk kabeh alat saka Panyedhiya Layanan Email nanging ngindhari biaya lan risiko sing akeh banget kanthi nggunakake server sampeyan dhewe kanggo ngirim email. Sampeyan bisa karo Marketing Firemail. Firemail minangka basis web sing kuat, Piranti Lunak minangka aplikasi Layanan sing bakal ngirim email HTML dinamis langsung saka Panjenengan server.
firemail-email-editor.png

Firemail duwe dhaptar fitur sing kuat sing isih ora ana ing ESP ... kalebu template, integrasi situs web, olahpesen otomatis, olahpesen sing dijadwalake, olahpesen urut, impor kontak, olahpesen dinamis, aman otomatis kanggo opt-out lan konversi, balesan sing disaring, pelacakan , optimalisasi, statistik, pamisahan tes, lan uga weker yen ana masalah.
firemail-message-sent.jpg

Pancen, iki bisa uga dudu solusi sing sampurna yen sampeyan ngirim jutaan email saben wulan; Nanging, regane $ 15 saben wulan… sampeyan ora bisa ngalahake. Nganti $ 180 saben wulan, ora ana watesan babagan pirang-pirang email sing bisa digunakake kanggo ngirim sistem. Bisnis ukuran moderat bisa nyewa konsultan pengiriman (dakkandhani yen sampeyan butuh - salah sawijining industri sing paling apik yaiku kanca sing apik) saliyane layanan kasebut lan bisa entuk akeh sing diwenehake dening ESP kanthi sithik biaya .

Matur suwun khusus kanggo Dan DeGreef saka Klompok Pemasaran Presonansi kanggo nyetel kula karo akun test kanggo mriksa sistem. Yen sampeyan arep nggawa Firemail kanggo drive drive gratis, priksa manawa sampeyan wis ngerti babagan Dan sing sampeyan wis krungu babagan kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.