FirehoseChat: Situs Ngobrol Integrasi karo Mac, iPhone lan iPad

widget chatting

FirehostChat minangka aplikasi asli kanthi notifikasi push sing gampang digawe sms. Sampeyan uga bisa nampa kabar obrolan ing layar kunci iPhone nganggo aplikasi seluler. Pangguna bisa diidentifikasi kanthi lokasi fisik lan sampeyan bisa ngenali kaca sing ana uga info sistem. Versi mbayar kasedhiya karo CSS sing bisa dikustomisasi, dhukungan multi pangguna lan riwayat obrolan sampeyan.

Sampeyan bisa uga entuk luwih akeh lalu lintas tinimbang sing sampeyan ngerteni, nanging pelanggan asring lunga sawise bingung lan sampeyan ora duwe wong sing luwih wicaksana. Firehose Chat mbantu sampeyan melu pelanggan sadurunge budhal. Sampeyan bakal bisa nambah kepuasan pelanggan lan ngerteni apa rasa nyeri situs web sampeyan.

Klien dilengkapi uga antarmuka panganggo sing apik. Sampeyan bisa ndhaptar gratis ing FirehoseChat!

One comment

  1. 1

    FirehoseChat minangka alat sing apik kanthi kode, apik tenan lan entheng. Kita ngira kudu duwe alat kanggo kabeh pamilik situs web kanthi Sistem OS X lan kebutuhan kanggo sistem perawatan pelanggan sing apik. Rauh uga kanggo iOS! Kita seneng banget! Stefan saka rehype.it

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.