Firefox Flash Hack… Download Lagu Anyar Justin Timberlake

Justin Timberlake

Iki menarik saka kancaku, Bill Dawson. Nggunakake Mozilla, bukak Situs web Justin Timberlake.

Sampeyan bisa ndeleng lan muter lagu anyar ing situs kasebut, Seksi Balik.

Ketik babagan: cache ing Bar Alamat lan sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh file sing dadi referensi kaca. Sayange Justin, pangembang Flash nggawa langsung menyang file kanggo diunduh…. Aku nyamar tenan!

Telusuri kaca kanggo .mp3

tutup

Aku kepengin weruh pirang-pirang situs liyane sing ora bisu.

PS: Aku dudu penggemar Justin Timberlake.

5 Komentar

  1. 1

    Kayane wong-wong ing justintimberlake.com duwe rasa humor. Aku mung nyekel trek 2, sexyback, nggunakake cara ndhuwur. 192kb/s mp3, kualitas rekaman saka popstars klub cilik paling anyar ditty.

    Iki sing ana ing info ID3 file mp3:

    Judul: Ojo Ngundhuh Lagu Iki
    Artis: Weird Al Yankovic
    Album Striaght Outta Lynwood
    Year: 2006

    Komedi

  2. 2

    Sing lucu! Iku isih bisu sing lagi sijine metu ana kanggo everyone kanggo nggoleki, sanadyan. Lampu kilat nduweni sawetara fitur multimedia sing apik sing bisa ditindakake kanggo stream MP3 lan ora ngrujuk langsung kaya iki.

    Yen sampeyan utawa aku, kita bakal nggoleki pengacara kanggo mbela diri saka RIAA saiki!

    Matur nuwun, Trent!
    Doug

  3. 3

    Elinga, ora kabeh wong sing surfing ing net utawa utamane situs web Justin Timberlake, ngerti carane nindakake, mung sawetara sing bisa nindakake, lan entuk file mp3 kanthi gratis. iku ora masalah gedhe!

  4. 4
  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.