Firefox Flash Hack… Download Lagu Anyar Justin Timberlake

Justin Timberlake

Iki menarik saka kancaku, Bill Dawson. Nggunakake Mozilla, bukak Situs web Justin Timberlake.

Sampeyan bisa ndeleng lan muter lagu anyar ing situs kasebut, Seksi Balik.

Ketik babagan: cache ing Bar Alamat lan sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh file sing dadi referensi kaca. Sayange Justin, pangembang Flash nggawa langsung menyang file kanggo diunduh…. Aku nyamar tenan!

Telusuri kaca kanggo .mp3

tutup

Aku kepengin weruh pirang-pirang situs liyane sing ora bisu.

PS: Aku dudu penggemar Justin Timberlake.

5 Komentar

  1. 1

    Kayane wong-wong ing justintimberlake.com duwe humor. Aku mung nyekel track 2, seksi, nggunakake metode ing ndhuwur. 192kb / s mp3, rekaman kualitas popstars klub cilik paling anyar.

    Mangkene sing ana ing info ID3 file mp3:

    Judul: Aja Ndownload Lagu Iki
    Artis: Aneh Al Yankovic
    Album Striaght Outta Lynwood
    Year: 2006

    Komedi

  2. 2

    Sing lucu! Nanging isih bisu yen dheweke nyedhiyakake supaya bisa ditemokake wong liya. Flash duwe sawetara fitur multimedia sing apik sing bisa diimplementasikake kanggo streaming MP3 lan ora referensi langsung kaya iki.

    Yen sampeyan utawa kula, kita bakal golek pengacara kanggo mbela awake dhewe saka RIAA saiki!

    Matur suwun, Trent!
    Doug

  3. 3

    Elinga, ora kabeh wong sing surfing utawa khusus situs web Justin Timberlake, ngerti kepiye, mung sawetara sing bisa nindakake, lan entuk file mp3 kanthi gratis. iku dudu masalah gedhe!

  4. 4
  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.