Firefox 3 Review, Robot, Add-ons lan Tweaks

Dina kapindho karo Mozilla Firefox 3 lan aku wis ngilangi Safari saka dermaga. Browser cukup cepet (aku kira nganti kabeh add-ons populer lan sawetara update keamanan teka). Aku yakin senengane upgrade lan aku bisa ngenteni sawetara dina nganti tambahan durung rampung.

Peningkatan Kagunaan ing ing Tata Letak Tombol

Pangowahan sing paling nyata nalika sampeyan mbukak FF3 yaiku tombol bali sing luwih gedhe ing Toolbar. Puji kanggo tim antarmuka ing pangowahan iki. Tata letak sistem menu sing umum ing aplikasi pancen penting miturut posisi, nanging desainer Mozilla mutusake langkah luwih cepet kanthi nggedhekake tombol mburi. Iki minangka pangowahan sing gedhe… pangguna mesthi luwih nggunakake tombol iki tinimbang liyane; asile, ukuran lan posisi dadi luwih apik.

Sawetara Tweaks ing Firefox 3

Yen sampeyan ngetik babagan: config ing garis url ing Firefox 3, sampeyan duwe sawetara akses menyang sawetara setelan sing nyenengake - lan mbebayani. Mangkene sawetara favorit sing wis dakowahi:

  1. umum.warnOnAboutConfig - yen sampeyan ora seneng peringatan nalika mbukak babagan. Config, klik kaping pindho iki kanggo ngowahi peringatan PALSU.
  2. browser.urlbar.autoFill - klik kaping pindho kanggo TRUE lan URL bakal rampung kanthi otomatis adhedhasar riwayat sampeyan.
  3. browser.urlbar.doubleClickSelectsAll - klik kaping pindho kanggo BENER lan nalika klik kaping pindho ing garis url, pilihan kasebut bakal milih kabeh URL tinimbang potongan kasebut.
  4. umum.smoothScroll - klik kaping pindho kanggo TRUE lan gulung kaca kanthi apik ing browser sampeyan.
  5. layout.spellCheckDefault - Setel iki dadi 2 lan sampeyan bisa ngeja mriksa kabeh lapangan, ora mung area teks!

Endhog Paskah: Pesen saka Robot

Koleksi babagan: robot ing garis url kanggo guyu sing apik! Seneng ndeleng pangembang sing duwe rasa guyon. Muga-muga luwih akeh aplikasi bakal nambah Endhog Paskah kaya iki.

babagan: mozilla minangka endhog liyane (dakkira wis ana ing saben versi).

Add-on siji sing ora bisa daklakoni

Add-on Bookmark Delicious mung apik banget. Yen sampeyan isih nyimpen bookmark ing browser, STOP IT! Del.icio.us ngidini sampeyan nuduhake tautan, ngatur, menehi tag, lan uga ngirim menyang blog.

Fitur sing dakkarepake bisa dianyari

Aku seneng fitur ing Internet Explorer sing warna url bar ijo ing situs sing aman. Muga-muga ana babagan: config setelan kanggo sing.

7 Komentar

  1. 1

    Re: green URL bar - FF3 nggawe warna bagean saka bar URL kanthi ijo nalika ngunjungi situs tartamtu. Kajaba iku, tinimbang mung favicon sing katon ing sisih kiwa, jeneng perusahaan uga katon (loro-lorone katon ing latar mburi ijo).

    Conto

    Kayane kudu ana gandhengane karo sertifikat keamanan amarga nalika muter mouse ing wilayah sing teduh, sampeyan bakal entuk tooltip sing ujar "Diverifikasi dening: Verisign, Inc."

  2. 2
  3. 4
  4. 5

    Aku uga nggunakake bookmark Delicious, utamane minangka sarana kanggo nuduhake bookmark ing antarane komputer. Aku banjur nggunakake tembung kunci kanggo saben jinis tetenger kanthi "ff:" ing ngarep. Dadi, kabeh tetenger finansial ditandhani karo "ff: keuangan" lan bisa uga ditandhani minangka umpetan. Aku banjur bisa menehi tandha tag kasebut minangka favorit, mula ditampilake ing bilah alat lan menu sing enak.

  5. 6
  6. 7

    Aku nggunakake FireFox 3 wiwit beta 3 utawa 4, lan nembe ngerti yen bilah lokasi nggunakake telusuran teks lengkap judhul lan URL kabeh kaca ing sejarah sampeyan. Sanajan butuh rong utawa rong detik kanggo nggoleki kabeh data kasebut, iki minangka fitur migunani sing paling dhisik ora dakpentingake, nanging saiki tresna.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.