Pemasaran Seluler lan Tablet

Golek Visio… aka… Wong Bingung Napa Aku ing Mac

Wong-wong kepingin weruh kenapa aku ora nggunakake Microsoft kaya ing jaman kepungkur. Sawetara wong mikir kabeh PC / Mac iku mung guyon. Aku panginten ing PC mungsuh Mac bab iki mung guyon. Iku ora. Aku saiki wis nganggo Mac kanthi resmi siji taun.

Lan aku wis rusak.

Sing paling ala yen nggarap Mac yaiku kudu makarya ing PC. Aku nindakake saben dina ing papan kerja. Aku bubar ngemot Vista (isih biru sawise hibernasi) lan perlu ndownload lan instal maneh Microsoft Visio Standard Edition. Gampang, bener? Aku tuku saka Microsoft kanthi online, mula aku bakal ndownload maneh, lan instal maneh.

Aku menyang papan sing logis, Pusat Download Microsoft. Ana Silverlight beta Pusat Download Microsoft dadi aku nyoba! Aku cukup ngetik "Visio" ing kolom "unduhan telusuran". Mangkene sing paling dhisik kanthi 119 asil:
Microsoft Download Center Beta - Panelusuran Visio

Apa asil rangking pertama? Ora Visio babar pisan… iku 2007 Microsoft Office Add-in: Microsoft Save as PDF utawa XPS. Hah? (Aku malah ora bakal nyoba ngerteni kenapa asil pertama rangking # 31). Dadi, aku maca lan ngurutake lan maca lan ngurutake lan ngembangake kanggo nuduhake 100 asil… Aku ora bisa nemokake Visio ing endi wae ... mung sawetara pamirso lan akeh sampah liyane.

Mati menyang situs Kantor! Amarga aku tuku Visio kanthi online, aku mikir bakal bisa bali menyang toko liwat Microsoft. Aku mlaku-mlaku sethithik, nanging aku nemokake ... Edisi Standar Visio. Lan ing sidebar kiwa ... Tuku Sadurunge! Yahoo !!!!… er… Maksude Wahooo !!! Aku ngeklik Tuku Sadurunge lan nomer invoice bakal katon. Yo !!!! Meh kono !!!! Aku klik tuku lan iki sing dakkolehi:
Download Microsoft Office nganggo Digital River Broken

Adhuh Aku nggunakake Internet Explorer 7… malah ora nggawe risik iki ing Firefox. Aku ngresiki cookie. Aku navigasi bali, klik invoice… lan….
Download Microsoft Office nganggo Digital River Broken

Sampeyan nyedhot Microsoft! Ngaktifake lan mateni web ... sampeyan nyedhot! Saiki aku ora bisa ngrampungake proyekku dina iki kanthi piranti lunak, aku kuciwa amarga sampeyan nggawe upgrade supaya regane $ 150 liyane sing ora bisa didownload lan ora bisa digunakake.

Wong pancen kepengin weruh kenapa aku nggunakake Mac.

Ora ana sebab kenapa Microsoft Brand mudhun. Aku bakal kaget ngerti manawa karyawan Microsoft kudu nggunakake produke dhewe, online utawa offline.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

12 Komentar

  1. Ya, aku uga lara M$ omong kosong. Aku bubar mlumpat kapal ing Outlook 07 lan tindak menyang Mozillas Thunderbird .. Bungah aku. Uga enggal bakal nginstal open office kanggo nyingkirake sampah kantor M$ liyane.

    Pancen ngelingi nggawe kabisat lan nggunakake linux ing mesinku saiki. Iku wis dadi banget pangguna-loropaken ing pungkasan lan paling winblows lunak wis alternatif kompatibel linux dina iki.

    Ora yakin Yen aku cukup wani njaluk mac tho.

  2. Apa ngimpi elek !!! Microsh*te! Nalika kita wong sinau…. Microsoft bakal nandhang masalah REAL nalika komunitas perusahaan tiba-tiba ngerti bakal ngirit wektu lan dhuwit nalika ngalih menyang Mac lan mandheg nggunakake produk Microsoft.

  3. Nanging, nalika maca artikel kasebut, link Google Ads sampeyan ing sisih ngisor entri sampeyan duwe tautan kanggo tuku Office 2003 lan 2007.

    Lan iklan Mac ing sisih, campur karo tambahan Office liyane.

    Kadhangkala pancen nyenengake carane kode iklan otomatis bisa muncul ing wektu sing paling menarik. Kiriman sampeyan digabungake karo iklan "pas wektune" digawe sore 🙂

  4. Aku duwe sawetara masalah karo produk Microsoft. Oh, aku wis akeh masalah online, nanging ora kritis. Amarga Internet ora bisa dipercaya, aku luwih seneng duwe salinan hard-copy kabeh program sing daktuku, utamane yen larang. Sekolah lawas, aku ngerti.

    Iku ironic, nanging aku wis masalah liyane karo Mac lan Linux saka karo Windows, lan program open source tau koyone bisa tengen karo kula. Iku mesthi ora kanggo lack of technical know-how (Aku wis nggunakake komputer wiwit dina DOS).

    Uga, kenapa wong ngganti karakter nalika nulis "Microsoft"? Maksudku, ora kaya-kayane nulis kasebut bakal nambah kekuwatan Bill Gates sing ora suci kanggo mrentah jagad iki. Iku mung katon bodho.

    1. Hi Cody,

      Kiriman iki minangka ventilasi raksasa amarga frustasi karo situs kasebut. Aku mikir sambungan kasebut yaiku Microsoft rada pedhot karo pangguna. Masalahku dudu babagan piranti lunak (wektu iki;), iku pancene babagan layanan pelanggan.

      Salawase aku kelingan, mesthi kaya ngono. Microsoft wis rada ora bisa didekati lan wis ndhikte arah… kaya duwe browser sing ora ngetrapake standar, mbangun model keamanan sing mung bisa digunakake karo aplikasi berbasis Microsoft, lan ora nggatekake standar liyane - kaya standar dokumen.

      Aku ngajeni banget marang apa sing wis digayuh, nanging aku yakin yen permusuhan marang wong liya ing papan kasebut bakal entuk sing paling apik. Siji dipikir ing video Steve Ballmer disebutake metu kanggo kula!

      Aja salah paham, Jobs uga duwe keanehan. Dheweke jackass yen maca majalah Wired paling anyar. Nanging aku mikir manungsa waé luwih fokus kanggo ngganti status quo lan nyoba kanggo nggawe iku luwih gampang lan luwih apik gayane kanggo 'kultus' kang.

      Cheers!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web