Golek Visio… aka… Wong Bingung Napa Aku ing Mac

Wong kepengin ngerti kenapa aku ora nggunakake Microsoft kaya sing biyen. Sawetara wong nganggep kabeh perkara PC / Mac mung guyon. Aku panginten ing PC mungsuh Mac bab iki mung guyon. Iku ora. Aku saiki wis nganggo Mac kanthi resmi siji taun.

Lan aku wis rusak.

Sing paling ala yen nggarap Mac yaiku kudu makarya ing PC. Aku nindakake saben dina ing papan kerja. Aku bubar ngemot Vista (isih biru sawise hibernasi) lan perlu ndownload lan instal maneh Microsoft Visio Standard Edition. Gampang, bener? Aku tuku saka Microsoft kanthi online, mula aku bakal ndownload maneh, lan instal maneh.

Aku menyang papan sing logis, Pusat Download Microsoft. Ana Silverlight beta Pusat Download Microsoft dadi aku nyoba! Aku cukup ngetik "Visio" ing kolom "unduhan telusuran". Mangkene sing paling dhisik kanthi 119 asil:
Microsoft Download Center Beta - Panelusuran Visio

Apa asil rangking pertama? Ora Visio babar pisan… iku 2007 Microsoft Office Add-in: Microsoft Save as PDF or XPS. Hah? (Aku malah ora bakal nyoba ngerteni kenapa asil pertama rangking # 31). Dadi, aku maca lan ngurutake lan maca lan ngurutake lan ngembangake kanggo nuduhake 100 asil… Aku ora bisa nemokake Visio ing endi wae ... mung sawetara pamirso lan akeh sampah liyane.

Mati menyang situs Kantor! Amarga aku tuku Visio kanthi online, aku mikir bakal bisa bali menyang toko liwat Microsoft. Aku mlaku-mlaku sethithik, nanging aku nemokake ... Edisi Standar Visio. Lan ing sidebar kiwa ... Tuku Sadurunge! Yahoo !!!!… er… Maksude Wahooo !!! Aku ngeklik Tuku Sadurunge lan nomer invoice bakal katon. Yo !!!! Meh kono !!!! Aku klik tuku lan iki sing dakkolehi:
Download Microsoft Office nganggo Digital River Broken

Adhuh Aku nggunakake Internet Explorer 7… malah ora nggawe risik iki ing Firefox. Aku ngresiki cookie. Aku navigasi bali, klik invoice… lan….
Download Microsoft Office nganggo Digital River Broken

Sampeyan nyedhot Microsoft! Ngaktifake lan mateni web ... sampeyan nyedhot! Saiki aku ora bisa ngrampungake proyekku dina iki kanthi piranti lunak, aku kuciwa amarga sampeyan nggawe upgrade supaya regane $ 150 liyane sing ora bisa didownload lan ora bisa digunakake.

Wong pancen kepengin weruh kenapa aku nggunakake Mac.

Ora ana sebab kenapa Microsoft Brand mudhun. Aku bakal kaget ngerti manawa karyawan Microsoft kudu nggunakake produke dhewe, online utawa offline.

12 Komentar

  1. 1

    Ya, aku lara M $ uga. Aku bubar mlumpat ing Outlook 07 lan menyang Mozillas Thunderbird .. Seneng banget. Uga bakal nginstal mbukak kantor kanthi cepet kanggo nyingkirake sampah ing kantor M $ liyane.

    Pancen nganggep nggawe kabisat lan ora nggunakake apa-apa kajaba linux ing mesin saiki. Wis dadi pangguna sing paling apik wiwit pungkasan lan umume piranti lunak winblows duwe alternatif linux sing kompatibel karo dina iki.

    Ora yakin Yen aku cukup wani entuk mac tho.

  2. 2

    Ngipi elek opo !!! Mikrosk * te! Nalika kita sinau ... Microsoft bakal nemoni masalah REAL nalika komunitas perusahaan tiba-tiba sadar yen bakal ngirit wektu lan dhuwit nalika ganti menyang Mac lan ora nggunakake produk Microsoft.

  3. 3

    Nanging, nalika aku maca artikel kasebut, tautan Google Ads ing sisih ngisor entri sampeyan duwe link kanggo tuku Office 2003 lan 2007.

    Lan pariwara Mac ing sisih, ditambah karo Office tambahan.

    Kadhangkala nyenengake tenan carane kode pariwara otomatis bisa muncul ing wektu sing paling nyenengake. Kiriman sampeyan dikombinasikake karo iklan "tepat waktu" nggawe sore aku 🙂

  4. 5
  5. 6
  6. 8
  7. 10

    Aku duwe sawetara masalah ing produk Microsoft. Oh, aku wis nemoni akeh masalah online, nanging ora ana sing kritis. Amarga Internet sing ora bisa dipercaya umum, aku luwih seneng duwe salinan hard kanggo kabeh program sing aku tuku, luwih-luwih yen regane larang. Sekolah lawas, aku ngerti.

    Pancen ironis, nanging aku duwe luwih akeh masalah karo Mac lan Linux tinimbang karo Windows, lan program open source kayane ora cocog karo aku. Mesthi ora amarga kurang trampil teknis (aku nggunakake komputer wiwit jaman DOS).

    Uga, kenapa wong bisa ngganti karakter nalika nulis "Microsoft"? Maksudku, ora kaya manawa ejaan kasebut bakal nambah kekuwatan sing ora suci Bill Gates kanggo mrentah. Katon mung konyol.

    • 11

      Hai Cody,

      Kiriman iki minangka ventilasi raksasa gedhe amarga frustrasi karo situs kasebut. Kayane sambungane yaiku Microsoft rada ora nyambung karo pangguna. Masalahku dudu babagan piranti lunak (wektu iki;), utamane babagan layanan pelanggan.

      Suwe-suwe aku kelingan, mesthi ngono. Microsoft wis rada ora bisa dicedhaki lan wis ndhikte arah ... kayata browser sing ora ngetrapake standar, nggawe model keamanan sing mung bisa digunakake karo aplikasi berbasis Microsoft, lan ora nggatekake standar liyane - kaya standar dokumen.

      Aku hormat banget karo apa sing wis ditindakake, nanging aku percaya permusuhane karo wong liya ing papan kasebut dadi paling apik. Siji tampilan ing video Steve Ballmer disebutake kanggo aku!

      Aja salah paham, Jobs uga duwe kuwatir. Dheweke dadi jackass yen maca majalah Wired paling anyar. Nanging aku pikirane luwih fokus kanggo ngganti status quo lan nyoba nggawe perkara luwih gampang lan luwih apik kanggo 'kultus'.

      Cheers!
      Doug

  8. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.