Temokake Pengaruh Sampeyan: Gawe Percakapan Global sing Dipimpin Miturut Konten sing Diilhami

Temokake Pengaruh Sampeyan

Pemasaran influencer nyambungake merek kanthi swara kreator konten digital sing kuat. Koneksi kasebut nyebabake obrolan asli ing saindhenging pesen merek, nggunakake pangikut sing setya lan terlibat ing media sosial, nalika ndorong kesadaran lan keterlibatan.

Iki nggawe kesadaran saka mulut ke target demografi, langsung liwat saluran media sosial sing padha ngentekake kabeh wektu. Ing Temokake Pengaruh Sampeyan, kita mbantu sampeyan nemokake swara sing pas kanggo merek sampeyan lan supaya bisa kerja terus nyebar pesen sampeyan.

Temokake Pengaruh Sampeyan

The Temokake Pengaruh Sampeyan Platform pemasaran influencer (FYI) ngidini merek ngenali pengaruh, ngluncurake kampanye, nglacak kinerja lan nglaporake asil. Minangka solusi pemasaran influencer kabeh-ing-siji sing bisa mbantu PR lan pro marketing supaya klien bisa ngubungi pengaruh sing paling apik kanggo merek tartamtu. 

temokake pilihan pengaruh sampeyan

Platform paling anyar FYI kalebu kemampuan telusuran sing kuat, kalebu umur, lokasi, keterlibatan, jangkauan sosial, kategori industri, jenis kelamin lan kesukuan. Kajaba iku, tambahan platform FYI ngidini merek nggoleki influencer kanthi tembung kunci ing konten kasebut. Iki tegese merek bisa nggoleki tembung kunci sing bisa uga khusus kanggo merek lan pengaruh ing jaringan FYI sing nggunakake tembung kunci kasebut, utawa istilah sing gegandhengan, ing platform media sosial, utawa ing blog, bakal katon. 

Peningkatan sing diluncurake ing versi iki diwenehake karo data enem taun, digabung karo umpan balik pangguna, lan nyepetake proses telusuran influencer. Merek ngerti jinis pengaruh lan demografi pamirsa sing pengin ditargetake lan kita wis ningkatake proses kanggo ngilangi kabeh kompleksitas lan kanthi cepet dilayani.

Cristine Vieira, Presiden lan pendiri co Find Your Influence

Lan yen tim pemasaran sampeyan sibuk banget utawa ora duwe pengalaman kerja bareng karo para influencer, FYI duwe layanan opsional kanggo ngetrapake tim pemasar veteran kanggo nglakokake sampeyan. Lan, asile dijamin.

Jadwal Temokake Demo Pengaruh Sampeyan

Babagan Golek Pengaruh (FYI)

Diadegake ing 2013, Temokake Pengaruh Sampeyan minangka solusi pemasaran influencer adhedhasar SaaS sing dibangun dening para pemasar kanggo para pemasar. Diandelake dening akeh merek paling apik ing saindenging Amerika Serikat, FYI nggunakake teknologi proprietari kanggo nemokake pengaruh, ngatur kampanye lan metrik pelacakan. Ing pasar digital sing terus berkembang, FYI ngatur hubungan karo merek lan masangake karo pengaruh sing pas kanggo ngasilake asil sing dijamin. FYI kantor pusat ing Scottsdale, Arizona lan dipimpin dening rekan pendiri Jamie Reardon lan Cristine Vieira.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.