BunnyStudio: Temokake Bakat Swara Profesional lan Jalanake Proyek Audio kanthi Cepet lan Gampang

Temokake Bakat Swara Profesional karo BunnyStudio

Aku ora yakin kenapa ana sing nguripake mikropon laptop lan nindakake tugas elek kanggo nyritakake video utawa trek audio profesional kanggo bisnis. Nambah swara profesional lan trek musik ora larang, gampang lan bakat sing ana ing kana luar biasa.

BunnyStudio

Nalika sampeyan bisa uga nyoba golek kontraktor ing sawetara direktori, BunnyStudio ditarget langsung menyang perusahaan sing butuh pitulung audio profesional nganggo iklan audio, podcasting, cuplikan film, video, tekone sistem telpon, utawa proyek audio liyane. Dheweke nawakake akses menyang ewonan aktor swara lepas ing macem-macem basa sing wis dipriksa sadurunge.

Situs iki menehi sampeyan kesempatan kanggo nyaring lan takon babagan bakat kanggo pamilike swara, nulis, video, desain, utawa malah transkripsi. Sampeyan bisa milih pesen bakat sing sampeyan temokake, nampa wong sing bisa nguripake proyek kanthi cepet, utawa malah mbukak kontes ing antarane sawetara talenta swara supaya sampeyan bisa milih sing menang! Pilih layanan, basa, lan jumlah tembung ing skrip sampeyan lan sampeyan siyap lunga:

  1. Telusuri conto swara - Telusuri basis data aktor swara, priksa conto, lan pilih sing paling cocog kanggo proyek sampeyan.
  2. Kirimake ringkesan proyek sampeyan - Kirimake informasi proyek sampeyan. Luwih rinci sing bisa diwenehake, luwih bisa ngerti kabutuhan sampeyan.
  3. Nampa liwat swara sing wis siyap digunakake - Setujoni lan unduh swara sing wis bisa digunakake, kontrol kanthi kualitas utawa panjaluk revisi.

Aku wis nggunakake platform ing jaman kepungkur kanthi sawetara karya (sadurunge dikenal minangka VoiceBunny) lan bali dina iki kanggo njaluk swara liwat podcast kita, Martech Zone Pitakonan. Sajrone sajam, aku duwe swara sing dileksanakake kanthi sampurna sing saiki digunakake ing episode sabanjure.

Mangkene intro podcast:

Mangkene outro podcast:

Cathetan sisih ... kacepetan baline bisa uga amarga proyek cilik sing kurang saka 100 tembung ... Aku percaya pilihan kecepatane kurang saka 12 jam kanggo umume proyek.

Platform kasebut uga ngidini sampeyan nggawe workbench talent liwat swara sing digunakake sadurunge lan pengin digunakake maneh… fitur sing apik kanggo perusahaan sing pengin njaga konsistensi merek audio!

Platform kasebut uga nawakake API kanggo perusahaan sing pengin nggabungake proyek pasca produksi swara lan over audio menyang produk utawa layanane. Lan, kanggo organisasi gedhe, sampeyan bisa ngubungi BunnyStudio kanggo proyek utawa layanan volume dhuwur sing mbutuhake format tartamtu, utawa bisa dikirim kanthi kompleks.

Pesen Swara Saiki!

Pengungkapan: Aku afiliasi saka BunnyStudio.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.