Tip: Cara Golek Gambar Vektor sing padha ing Situs Foto Stok Kanthi Panelusuran Gambar Google

Foto Saham Vektor Panelusuran Gambar Google

Organisasi asring digunakake file vektor sing duwe lisensi lan kasedhiya liwat situs foto stok. Tantangan kasebut ditindakake nalika pengin nganyari agunan liya ing organisasi supaya cocog karo gaya lan merek sing ana gandhengane karo ikonografi utawa simbol sing sadurunge dirilis.

Kadhangkala, iki bisa uga amarga turnover… kadang-kadang desainer utawa sumber daya agensi anyar njupuk alih konten lan upaya desain karo organisasi. Bubar iki kedadeyan karo kita nalika njupuk tugas ing perusahaan lan ngrewangi nggawe konten.

Gunakake Panelusuran Gambar Google Kanggo Golek Vektor sing padha ing Situs Foto Stok

Trick sing arep dak bagiake karo kabeh wong yaiku nggunakake telusuran Gambar Google. Panelusuran gambar Google ngidini sampeyan ngunggah gambar lan menehi respons kanthi gambar sing padha ing saindenging web. Siji trabasan yaiku sampeyan bisa nelusuri situs tartamtu… kaya situs foto stock.

Aku wis dadi afiliasi lan pelanggan sing dawa Celengan. Dheweke duwe pilihan gambar, file vektor (EPS) sing luar biasa, lan video ing situs kasebut kanthi rega lan lisensi sing luar biasa. Mangkene carane nggunakake Google Image Search kanggo nemokake vektor tambahan ing situs sing cocog karo gaya sing padha.

Kanggo conto ing ndhuwur, aku kudu ngekspor gambar vektor menyang format PNG utawa jpg kanggo ngunggah ing Panelusuran Gambar Google:

Gambar Vektor Sampel

Cara Nggoleki Situs Foto Stok kanggo Vektor sing padha

  1. Langkah kapisan nggunakake Google Image Search. Link kanggo iki ana ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur kaca ngarep Google.

Google - Navigasi menyang Panelusuran Gambar Google

  1. Panelusuran Gambar Google nyedhiyakake upload lambang ing endi sampeyan bisa ngunggah conto gambar sing pengin digoleki.

Panelusuran Gambar Google - Upload Gambar

  1. Google Image Search nyedhiyakake ikon unggah sing bisa ngunggah conto gambar sing pengin digoleki. Uga ana pilihan kanggo nempel URL gambar yen sampeyan ngerti dununge gambar ing situs sampeyan.

Pilih File ing Telusuran Gambar Google

  1. Saiki ing Kaca Hasil Panelusuran Gambar Google bakal nyedhiyakake gambar kasebut. Uga kalebu istilah metadata sing dipasang ing file gambar.

Panelusuran Gambar Google Kanthi Gambar sing Diunggah

  1. Ing ngisor iki trik… sampeyan bisa nambah a parameter telusuran mung nggoleki ing situs web siji kanthi nggunakake sintaks ing ngisor iki:

site:depositphotos.com

  1. Opsional, sampeyan uga bisa nambah istilah liyane yen sampeyan seneng, nanging biasane ora nalika nggoleki vektor supaya bisa nemokake kabeh perpustakaan vektor sing padha kanggo didownload lan digunakake.
  2. The Kaca Hasil Panelusuran Gambar Google nggawe pilihan asil sing padha karo gambar asli. Sampeyan uga bisa nemokake vektor asli ing asil uga!

Gambar Vektor Telusuran Gambar Google

Saiki aku mung bisa browsing Celengan saka asil kasebut, temokake gambar utawa perpustakaan sing padha, lan gunakake kanggo desain tambahan sing digawe kanggo klien!

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Celengan ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.