Cara Golek Saluran Pemasaran Anyar

Cara Golek Saluran Pemasaran Anyar

"Iki papan sing apik banget kanggo nongkrong nganti kabeh wong wiwit mrana." Iki minangka keluhan umum ing kalangan hipsters. Pemasar nuduhake frustasi; yaiku, yen sampeyan ngganti tembung "keren" nganggo tembung "bathi".

Saluran pemasaran sing apik bisa ngilangi kinclong liwat wektu. Pengiklan anyar narik kawigaten saka pesen sampeyan. Biaya sing mundhak nggawe investasi kurang nguntungake. Pangguna biasa bosen lan pindhah menyang suketan sing luwih ijo. Supaya kegiatan pemasaran sampeyan duwe bathi, kadang sampeyan kudu nindakake perkara sing padha.

Untunge, kesempatan pariwara anyar saiki saya akeh. Kabeh mau ora bakal menang ing jangka panjang, nanging siji-sijine cara kanggo nemokake taruhan sing apik yaiku ngawasi dheweke. Mangkene sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni kanggo nemokake saluran pemasaran anyar lan nambah campuran pemasaran sampeyan.

Tututi pandherekipun

Internet jembar banget ora ana sing bisa mindhai kabeh. Alat pelacak web sing apik bisa menehi katrangan kepiye pengunjung teka ing situs sampeyan, nanging sampeyan uga pengin ngerti tujuane lunga ing endi maneh. Pengunjung bisa uga wis ngunjungi situs sing durung ngerti, mula sijine program kanggo nglacak solah bawane nalika dheweke ora ngunjungi sampeyan.

Amarga teknologi saiki mung bisa digunakake, sampeyan bisa uga kudu mindai informasi iki kanthi cara kuna. Yen pengunjung ngirim link, priksa situs kasebut. Temokake sapa sing disenengi lan tindakake. Deleng fotone ing Pinterest lan Instagram. Paling apik proses sing ora sampurna, nanging paling ora sampeyan bakal nemokake umum babagan tujuane, luwih-luwih yen sampeyan ngetutake pengunjung sing paling aktif.

Priksa Sumber Konten

Umume situs web anyar wis duwe rencana pemasaran konten, tegese wis ngoptimalake blog lan video kanggo telusuran kunci (paling ora, yen wis bener). Mbesuk yen sampeyan nggoleki konten anyar, priksa sumber pilihan sing disenengi lan tambahake situs kasebut menyang dhaptar saluran anyar sing potensial.

Kanggo nyepetake proses, fokus menyang sumber sing ngirim konten sing apik kanthi konsisten. Miwiti ngubungake konten iki saka situs web sampeyan, lan suwe-suwe sampeyan bisa uga njaluk situs kasebut mbalekake. Uga, ngukur tarif klik ing tautan kasebut. Situs sing narik kawigaten pengunjung bisa dadi prospek anyar sing subur.

Waca Warta

Kanggo nindakake tugas kanthi bener, sampeyan kudu ngerti apa sing kedadeyan ing jagad iki, lan tren lan inovasi anyar sing bakal ditindakake. Media minangka papan sing cocog kanggo nemokake kalorone. Priksa campuran koran, situs kapentingan umum lan publikasi industri kanggo nemokake tren anyar, pemain anyar lan kesempatan pemasaran anyar.

Apa sing biasa sampeyan lakoni - pindai judhul lan mandheg nalika ana mripat sing narik kawigaten. Bedane mung sampeyan mindhai kanthi tujuan sing beda. Aja mung golek sing anyar, analisa saben crita kanggo nemtokake manawa pangowahan kasebut bakal mengaruhi strategi pemasaran sampeyan. Yen butuh wektu sing suwe, dhaptar RSS feed lan kirim judhul menyang sampeyan.

Mung Mulai Nggoleki

Apa sampeyan nate duwe wayahe bebas lan miwiti browsing kabeh sing ana ing njero ati? Kanggo sawetara wong, iki cara kanggo mateni wektu. Kanggo wong liya, cara cepet kanggo mangsuli pitakon sing mbingungake. Kanggo sampeyan, bisa dadi cara kanggo kesandhung karo saluran pemasaran anyar.

Suwene njupuk jam utawa luwih saben dina kanggo ngupayakake apa wae, ora ketompo lan ora duwe akal. Yen pengin, sampeyan bisa miwiti karo nulis gratis. Tulisen kabeh pamikiran sing ana ing sirah sampeyan banjur goleki apa wae sing sampeyan tulis. Sawetara telusuran ora bakal akeh, nanging ing dina liya sampeyan bakal nemokake ide sing nggawe ide konten, sing bisa dadi kesempatan nggawe link.

Ora ana rencana pemasaran sing bathi ing salawas-lawase. Aja mung lungguh lan nikmati asil sing apik; terus golek saluran pemasaran anyar lan bangun strategi pemasaran sing ora tuwa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.