Apa Sampeyan Kesandhung?

KesandungYen sampeyan wis suwe maca ing kene, sampeyan bakal ngerti Aku tresna karo StumbleUpon. Blogku terus entuk jumlah pengunjung sing akeh liwat Stumbleupon.

Minangka aturan umum, masarakat ora seneng sampeyan promosi dhewe kaca ing situs kaya StumbleUpon. Aku wis ngirim postingan dhewe mbiyen - nanging arang. Yen aku ngira postingan kasebut kontroversial utawa bisa narik kawigaten babagan pengaruhe, aku bisa uga kesandhung. Yen ora, aku mung ngarep-arep wong liya bakal seneng kaca kasebut lan menehi jempol.

Ngandika, ora salah yen bali lan menehi jempol kanggo kaca sing wis Kesandhung wong liya ing situs web sampeyan. Yen sampeyan nyoba nggoleki domain utawa situs web ing StumbleUpon, sampeyan bakal nemokake telusuran sing nyenengake lan diwatesi mung karo tag sing diisi pangguna.

Cathetan sisih: Yen aku StumbleUpon, aku mesthi ngetrapake Telusuran Khusus Google minangka sumber penghasilan.

Nanging, nggunakake Google, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake kaca situs sing Kesandhung supaya bisa milih ekstra! Kanggo blogku, aku mung golek:

situs: stumbleupon.com martech.zone

Iki menehi kula dhaptar kaca sing wis Kesandung wong liya supaya aku bisa milih swara liyane. Ngaturake awake dhewe? Mbok - nanging aku mandheg ing arah sing ora apa-apa amarga wong liya wis nganggep jabatan kasebut pantes Kesandhung.

Yen sampeyan ana ing StumbleUpon, mesthine nambah kula minangka kanca.

5 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo kirim iki. Aku wis nyoba nindakake iki sadurunge nanging ora njaluk sintaks Google tengen utawa soko. Lan sampeyan bener; StumbleUpon kudu nambah kemampuan telusuran. Aku uga bakal apik yen StumbleUpon bakal ngidini sampeyan ngaku blog sampeyan dhewe supaya sampeyan bisa langganan nganyari kapan wae ana wong kesandhung ing situs sampeyan dhewe.

  2. 2

    Google ora ndeteksi kabeh kaca ing situsku sing dikirim menyang SU.

    Kaya sampeyan, aku yakin banget marang SU amarga nyumbang jumlah lalu lintas maksimal menyang blogku.

  3. 3

    Aku mung ndhaptar akun amarga kabeh wong ujar manawa cara sing apik kanggo nyopir lalu lintas. Aku iki navigasi liwat profil lan gadhah alangan miwiti, misale jek sing sethitik bingung. Apa sampeyan nyaranake pandhuan kanggo mriksa lan maca supaya bisa miwiti lan sinau cara ngoperasikake?

  4. 4
    • 5

      benwaynet,

      Kanggo entuk manfaat saka StumbleUpon, mesthine kudu mlebu lan gunakake kaping pirang-pirang seminggu kanggo situs kelas sing sampeyan kesandhung. Sawise sampeyan nggawe profil sing apik, aku yakin pengaruh sampeyan bakal nambah. Aja mung kesandhung situs sampeyan dhewe, sanadyan! Sing umume bakal diabaikan.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.