Apa Sampeyan Kesandhung?

KesandungYen sampeyan wis suwe maca ing kene, sampeyan bakal ngerti Aku tresna karo StumbleUpon. Blogku terus entuk jumlah pengunjung sing akeh liwat Stumbleupon.

Minangka aturan umum, masarakat ora seneng sampeyan promosi dhewe kaca ing situs kaya StumbleUpon. Aku wis ngirim postingan dhewe mbiyen - nanging arang. Yen aku ngira postingan kasebut kontroversial utawa bisa narik kawigaten babagan pengaruhe, aku bisa uga kesandhung. Yen ora, aku mung ngarep-arep wong liya bakal seneng kaca kasebut lan menehi jempol.

Ngandika, ora salah yen bali lan menehi jempol kanggo kaca sing wis Kesandhung wong liya ing situs web sampeyan. Yen sampeyan nyoba nggoleki domain utawa situs web ing StumbleUpon, sampeyan bakal nemokake telusuran sing nyenengake lan diwatesi mung karo tag sing diisi pangguna.

Cathetan sisih: Yen aku StumbleUpon, aku mesthi ngetrapake Telusuran Khusus Google minangka sumber penghasilan.

Nanging, nggunakake Google, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake kaca situs sing Kesandhung supaya sampeyan bisa milih ekstra! Kanggo blogku, aku mung golek:

situs: stumbleupon.com martech.zone

Iki menehi kula dhaptar kaca sing wis Kesandung wong liya supaya aku bisa milih swara liyane. Ngaturake awake dhewe? Mbok - nanging aku mandheg ing arah sing ora apa-apa amarga wong liya wis nganggep jabatan kasebut pantes Kesandhung.

Yen sampeyan ana ing StumbleUpon, mesthine nambah kula minangka kanca.

5 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo kirim iki. Aku wis nyoba nindakake iki sadurunge, nanging ora ana sintaks Google sing bener. Lan sampeyan bener; StumbleUpon kudu nambah kemampuan telusuran. Aku mikir uga apik yen StumbleUpon ngidini sampeyan njaluk blog dhewe supaya sampeyan bisa langganan nganyari kapan wae ana wong sing Kesandung salah sawijining situs sampeyan.

  2. 2

    Google ora ndeteksi kabeh kaca ing situsku sing dikirim menyang SU.

    Kaya sampeyan, aku percaya banget marang SU amarga nyumbang akeh lalu lintas menyang blogku.

  3. 3

    Aku mung ndhaptar akun amarga kabeh wong ujar cara sing apik kanggo ngarahake lalu lintas. Aku browsing profil lan nemoni masalah, kayane rada bingung. Apa sampeyan menehi saran pandhuan kanggo mriksa lan maca supaya bisa miwiti lan sinau babagan cara ngatur?

  4. 4
    • 5

      benwaynet,

      Kanggo nggunakake StumbleUpon tenan, priksa manawa sampeyan mlebu ing kana lan gunakake kaping sawetara seminggu kanggo menehi peringkat situs sing sampeyan kesandhung. Sawise nggawe profil sing apik, aku bakal pengaruhe bakal nambah. Aja mung kesandhung situs sampeyan dhewe! Sing umume bakal diabaikan.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.