Cara Nggawe Dhaptar Pemasaran Email sing Luwih Apik Nggunakake Media Sosial

alamat email

Pemasaran email dadi alat sing populer kanggo para pemasar kanggo nggayuh calon klien wiwit adopsi media kasebut ing taun 1990an. Sanajan nggawe teknik sing luwih anyar kaya media sosial, influencer, lan pemasaran konten, email isih dianggep paling efektif miturut survey 1,800 pemasar sing ditindakake dening Smart Insights lan GetResponse.

Nanging, ora ateges praktik paling apik babagan pemasaran email durung berkembang karo teknologi anyar. Thanks kanggo media sosial, saiki ana cara kanggo ningkatake kualitas dhaptar pemasaran email kanthi signifikan kajaba mung formulir pilihan situs web lan tuku dhaptar pihak katelu.

Ing ngisor iki ana limang cara sampeyan bisa nggunakake media sosial kanggo nambah kualitas dhaptar timbal email saka teknik dhasar nganti teknik canggih.

Goleki Pengikut Media Sosial Sampeyan kanggo Salib Saluran

Cara paling gampang kanggo nggawe dhaptar email karo media sosial yaiku ngajak kanca, pengikut lan koneksi media sosial kanggo ndhaptar dhaptar email sampeyan. Iki bisa uga katon jelas, nanging akeh perusahaan ora repot nglacak lan ngarahake arah ing macem-macem saluran.

Aja nganggep pengikut media sosial umume padha karo sing ana ing dhaptar email. Uga, aja ngilangi regane kanca media sosial amarga ora duwe wewenang kanggo nggawe utawa pengaruhe keputusan adol. Ing pengalamanku, uga ora ana sing bener.

Gawe kampanye media sosial sing nyebabake kaca dhaptar ing situs web sampeyan. Sampeyan bakal kaget kepiye pirang-pirang panuntun kualitas sing bisa mlebu liwat situs kaya Twitter, Facebook lan LinkedIn yen sampeyan rutin nggawe pangguna sosial ing obrolan topik lan konten sing ditambahake regane. Penting banget, yen wong-wong kasebut rutin melu karo sampeyan ing media sosial, luwih cenderung mbukak lan maca email sampeyan.

Nggoleki Lookalike Sing Didhelikake Nganggo Pamirsa Facebook

Kanthi media sosial, dhaptar email sampeyan saiki ora mung nyambung karo wong tartamtu. Iki uga bakal mbukak macem-macem potensi prospektif wong sing padha nggunakake Facebook Fitur Pemirsa Khusus.

Nggunakake fitur iku gampang. Sampeyan mung cukup upload utawa nyalin lan nempelake dhaptar email saka spreadsheet. Banjur sempit pamirsa khusus kanthi karakteristik kualifikasi sing relevan, kayata umur lan minat, lan marang Facebook supaya bisa nemokake pamirsa semalat.

Facebook banjur bakal mbukak basis data dhewe kanggo nemokake wong sing duwe ciri sing padha karo dhaptar dhaptar email sampeyan saiki. Gawe iklan sing ditargetake sing bakal ngyakinake anggota pamirsa sing padha kanggo ngeklik lan langsung menyang kaca kebangkrutan ing situs sampeyan kaya ing tips sadurunge.

Gunakake Media Sosial Kanggo Golek Alamat Email

Sampeyan uga bisa nggunakake gagang media sosial kanggo nemokake alamat email karya kanthi nggunakake teknik sing gampang, nanging rada maju, diarani nambah data.

Nambah data kanggo pemasaran intine nggunakake layanan pihak katelu kanggo ngisi kekosongan (kaya judhul kerja utawa alamat email kerja) kanggo info kontak prospek sampeyan. Sawetara perusahaan sing duwe spesialisasi ing wilayah iki, kalebu Sellhack, Clearbit lan Pipl (ing papan sing dakgawe).

Contone, ing Telusuran Pipl, pangguna bisa ngunggah dhaptar sing ngemot jeneng lead lan media sosial lan ndownload dhaptar sing ilang alamat email sing ditambahake.

Layanan data tambahan iki bisa digunakake kanggo golek alamat email kanggo calon potensial sing ditemokake liwat ngrungokake sosial. Supaya ora dadi spammer, priksa manawa sampeyan nyedhiyakake pilihan sing ora cocog nalika nyedhaki wong-wong kasebut.

Verifikasi Dhaptar Email Sampeyan Kanthi Utawa Tanpa Media Sosial

Minangka kasunyatan babagan pemasaran email sing ora disengaja yen persentase wong bakal ndhaptar dhaptar email nggunakake alamat email palsu. Ora mung email liwat alamat iki mbuang-buang wektu, nanging kakehan email sing bouncing pungkasane bakal nyebabake panyedhiya layanan email menehi label sampeyan spambot lan mblokir akun sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake sawetara rega sing kompetitif layanan verifikasi email kanggo ngilangi email palsu, kalebu Aja lali, BriteVerify, Validator Email Akeh, Validator Email lan Kualitas Data Experian.

Luwih asring, wong bakal nggunakake akun email pribadi utawa alamat sing asring dicenthang saka panyedhiya kaya Gmail lan Yahoo sing ngisi formulir kontak. Iki nggawe komunikasi karo wong-wong kasebut lan kualifikasi dadi luwih angel.

Untunge, layanan kaya Alamat Seger lan Data Menara bakal mbantu sampeyan nemokake alamat email lan email sing disenengi pelanggan sing bakal nanggapi tawaran adhedhasar nulis biji kegiatan.

Utawa, sampeyan bisa nggunakake gagang media sosial lan alamat email sing kepungkur API Data Wong Pipl kanggo golek alamat email alternatif lan makarya. Data sejarah sing dicithak ing cathetan email kudu menehi ide manawa email digunakake lan bisa uga judhul kerja lan informasi profesional liyane kanggo mupangat.

Kunci kanggo nemtokake salah siji saka telung jinis layanan iki sing mbandhingake rega, tingkat match lan kepiye teknologine cocog karo desain lan tujuan platform dhaptar utama sampeyan.

Kauntungan Kompetitif Gampang

Takeaway utama yaiku kudu kreatif nggunakake teknologi sing luwih anyar kanggo nambah kualitas dhaptar pemasaran email lan tarif obrolan. Panemuan liyane ing survey Smart Insights ing 2015 yaiku mung mayoritas tipis (53%) pemasar nggunakake timbal-gen lan alat dhaptar dhaptar kanggo nambah ruang lingkup lan efektifitas jangkauan timbal. Pemasar luwih sithik (kurang saka 25%) nggunakake strategi sosial utawa konten kanggo nambah kualitas. Menehi kauntungan kompetitif. Nindakake langkah ekstra bisa uga gampang.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.