Awardzee: Cara Golek Penghargaan Online

Penghargaan

Perusahaan hubungan masarakat tetep waspada kanggo nggawe kesadharan lan dadi misuwur kanggo para klien. Siji strategi sing apik yaiku pengajuan penghargaan. Penghargaan duwe sawetara kaluwihan tinimbang rata-rata level klien sampeyan:

  • Penghargaan nyedhiyakake pakan warta apik kanggo profesional PR kanggo Pitch warta lan properti.
  • Situs penghargaan lan pameran asring dikunjungi kanthi akeh sing cocog pamirsa, nggedhekake tekan sampeyan.
  • Situs penghargaan asring nggunakake hakim sing luhur banget nduwe pengaruh, mula merek sampeyan ing ngarepe apik banget.
  • Anugrah iku pratondho kapercayan lan panguwasa sing bisa dituduhake lan dipromosikake ing situs lan saluran sosial sampeyan dhewe.

Masalahe, mesthi nyoba golek kesempatan penghargaan sadurunge maca babagan kemenangan pesaing ing koran lokal utawa publikasi perdagangan online. Ketik Awardzee, database penghargaan lengkap babagan online.

Sawetara taun kepungkur nalika kerja ing PR, aku ditugasake golek sawetara penghargaan perusahaan klien. Pancen tugas sing angel banget kanggo Google penghargaan perusahaan paling apik nganti pirang-pirang jam ... lan jam lan jam. Dadi sawetara wulan kepungkur, aku lan kancaku miwiti database kanggo nggampangake proses iki. Apa sampeyan marketing, PR, pemilik bisnis, komunikasi, SDM - muga-muga situs iki bakal ndadekake urip sampeyan luwih gampang. Nick Pennebaker, Pendhiri

Awardzee ngidini sampeyan nggoleki teks penghargaan uga nyaring miturut wilayah lan kategori. Link menyang penghargaan, organisasi, lan kategori lan wilayah kasedhiya ing asil kasebut.

Yen aku duwe kekarepan, uga bakal entuk rentang tanggal penghargaan - luwih becik mung ndeleng penghargaan sing kasedhiya kanggo dikirim ing 30 dina sabanjure tinimbang ndeleng saben penghargaan ing kana. Nanging hei - iki minangka wiwitan sing apik. Thanks kanggo Nick kanggo kerja keras!

Tip topi kanggo James Hahn II amarga aku wis menehi Awardzee!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.