ASLP? Dina akronim iki wilangane!

Iki bisa uga minangka implementasi Web 2.0 lan GIS (Sistem Informasi Geografis) sing paling keren lan migunani sing wis dakdeleng ing sawetara wektu. Todd Baker, pangembang UI sing aku kerja bareng, nuduhake kula RadiusIM dina iki Aplikasi sing luar biasa, ngrampungake masalah sing paling gampang, anonimitas ngobrol ing web. ASLP? (Umur, Jenis Kelamin, Lokasi, Foto ing obrolan lingo) kabeh bisa dijawab nganggo aplikasi adhedhasar browser sing sederhana iki!

Umur, Jenis Kelamin, Lokasi, Foto - kabeh padha karo aplikasi Web 2.0!

Aplikasi kasebut nggabungake IM (Instant Messaging) lan konferensi video karo Peta. Nalika nggedhekake lan nggedhekake, wong-wong bakal uwal utawa uwal saka obrolan. Sarwa!

radiusim

Aplikasi kasebut saiki mung "alpha" (iku pra-beta kanggo sampeyan sing ora teknologi. Iki tegese bisa uga ora stabil), nanging amarga ora mbutuhake undhuhan, sapa sing peduli ?! Lan sampeyan uga bisa nyeret kabeh windows!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.