Pungkasan, Pengaruh dening Kata Kunci

logo mblast ireng

dina iki mBlast ngluncurake versi anyar kanggo solusi mPACT. mPACT dirancang wiwit wiwitan kanggo mbantu para pangguna nemokake swara sing pengaruhe duwe pengaruh ing pasar karo prekara sing diucapake ing blog, artikel online, Twitter, Facebook lan outlet online liyane.

Ing mBLAST, kita yakin siji-sijine cara kanggo ngukur pengaruh swara yaiku ndeleng topik lan tembung kunci sing ditulis swara. Umume alat identifikasi Influencer ing pasar ora nggatekake kabeh iki, lan menehi skor Influencer umum kanggo wong tanpa dipikirake apa sing dicritakake utawa pengaruhe ing topik sing disenengi pasar. Mung kanthi nemokake swara sing duwe pengaruh sing bener nulis ing topik sing penting kanggo pamirsa, mula bisa nggunakake swara pengaruh kasebut kanggo ngrampungake target pemasaran khusus. Gary Lee, CEO

mblast blogging perusahaan s

Aku ora bisa setuju karo Gary luwih akeh! Panguwasa lan keahlian duwe hirarki sing ora diwiwiti karo wong kasebut, nanging nganggo topik kasebut. Saiki akeh sistem sing ngukur pengaruh ing level pribadi tinimbang level topikal - saengga ora bisa dingerteni panguwasa sejatine. mBlast katon pancen wis ngetrapake algoritma gedhe sing kudu migunani kanggo para pemasar kanggo target pamimpin industri.

Nggunakake sistem kaya mPACT Pro, perusahaan hubungan umum utawa agensi pemasaran bisa ngenali calon influencer lan nyedhaki kesempatan target sing relevan karo pamirsa. Contone, aku pengin promosi acara - cukup lebokake tembung kunci menyang sistem lan gawe dhaptar panulis, blogger, lan pakar media sosial sing bakal pengin kanggo nulis prastawa kaya ngono!

Kita bakal nemokake sistem mBlast luwih dhisik!

2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka ide sing apik. Aku bakal seneng tenan karo sing sampeyan temokake. Kayane sampeyan pancen sejatine dunung karo ide iki. Kepiye sampeyan ngadeg ing Klout saiki yen wis suwe? Seneng utawa sengit?

    • 2

      Hai Brandon,

      Aku mesthi ngormati arahan sing ditindakake Klout ing industri kasebut, nanging pancen nggawe masalah yen ora ana konteks rangking. Asile, aku dipilih karo sawetara perusahaan sing wis dikerjakake Klout kanggo ngasilake 'buzz'. Salah sijine yaiku acara televisi - dheweke pancen ngirim jaket lan tautan khusus kanggo pratinjau acara kasebut. Masalahe ... Aku ora nonton TV ing njaba dokumenter lan berita. Dadi - pengaruhe bisa uga ana, nanging ora ana gandhengane. mBlast pancen katon mbalikke mekanisme - sing aku tresnani banget.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.