Filestage: Streamline Anotasi Video lan Proses Review Sampeyan

notebook filestage

Kita wis nggarap video panjelasan sajrone sawetara minggu kepungkur, lan proses kasebut pancen apik banget sanajan wis nglumpukake limang klompok bakat - klien, panulis skrip, ilustrator, animator, lan swara liwat bakat. Iku akeh bagean sing obah!

Umume proses diwenehake saka siji sumber menyang sumber liyane nalika kita proses kasebut dadi rumit. Antarane pribadi, dilindhungi tembung sandhi Vimeo nerbitake, email, lan sistem manajemen proyek, kita lagi bouncing lan ngrampungake proyek kanthi metodologis.

Ing proyek sabanjure, bisa uga ndhaptar Filestage! Filestage yaiku alat anotasi lan review video online. Cara paling gampang kanggo nuduhake, mriksa, lan nyetujoni konten media karo klien lan kanca sekerja. Filestage ndhukung video, desain, tata letak, gambar lan dokumen. Kabeh data klien disimpen lan aman ing online.

File

Kaya sing sampeyan ngerteni saka video kasebut, platform kasebut responsif lan gampang digunakake. Paling apik, iku gampang nyathet video ing wektu pigura lan ing lokasi nyata ing layar. Filestage mung tambah akeh mula bisa digunakake nganti pungkasan taun. Mlebu lan coba! (Entuk?)

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.