Fieldboom: Formulir Cerdas, Survei, lan Kuis

Fieldboom

Pasar aplikasi formulir cukup rame. Wis ana perusahaan ing sekitar sing nangani pangembangan formulir luwih saka sepuluh taun ing web, nanging teknologi anyar asring duwe pengalaman panganggo sing luwih unggul, penawaran logika rumit, lan akeh integrasi. Seneng banget ndeleng lapangan iki.

Siji pimpinan ana Fieldboom, sing fitur kalebu:

  • Wangsulan Piping - Kalebu wangsulan saka pitakon sadurunge minangka bagean saka pitakon anyar utawa ing Matur nuwun layar.
  • Nulis Skor - Skor wong adhedhasar wangsulan lan nuduhake kaca Matur nuwun khusus utawa pangalihan URL adhedhasar skor.
  • Akses API - Akses API pangembang Fieldboom lengkap kanggo meksa lan narik respons, nggawe laporan khusus lan liya-liyane.
  • konfirmasi - Kirim kanthi otomatis konfirmasi, matur nuwun utawa langkah sabanjure kanggo kabeh sing ngrampungake formulir utawa survey.
  • editor - Mbangun formulir lan survey nggunakake editor titik-lan-klik mung sawetara menit. Ora dibutuhake desain utawa katrampilan teknologi.
  • Ngunggah File - - Gampang supaya wong ngunggah file liwat formulir sampeyan, kalebu PDFs lan jinis file sing luwih gedhe.
  • integrasi - Nyinkronake respons kanthi otomatis menyang CRM, piranti lunak email utawa 750+ aplikasi liyane kanthi mung sawetara klik.
  • Label - Gawe lan aplikasi label kanggo nanggepi. Contone, sampeyan bisa ngurutake Panas, Anget lan Kadhemen supaya gampang ditindakake.
  • Notifikasi - Goleki tanggapan anyar liwat macem-macem saluran kalebu kabar email, Slack lan desktop.
  • Pilihan - Nangkep tanggal lan wektu janjian, Skor Promosi Net, lan opsi liyane sing wis diprogram.
  • pembayaran - Gawe aturan reregan khusus miturut skor jawaban lan njupuk pembayaran nggunakake Stripe utawa Paypal.
  • wong - Tambah tarif rampung karo pesen sambutan khusus lan matur nuwun marang wong sing duwe pesen khusus yen wis rampung.
  • Pangalihan - Kirim wong menyang situs web, blog utawa toko online yen wis ngrampungake formulir utawa survey.
  • Reporting - Deleng tren lan wawasan ing kabeh tanggapan nggunakake dashboard lan diagram sing kuat.
  • responsif - Kabeh survey lan pitakon katon apik banget ing piranti seluler utawa tablet.
  • Liwati Logika - Gunakake logika langkau kanggo ngganti apa sing bakal dideleng wong liya, adhedhasar wangsulane pitakon saiki.

Fieldboom cukup gampang kanggo digunakake sapa wae, nanging cukup kuat kanggo nggawe otomatis cerdas sing bakal mbantu ngembangake bisnis kanthi luwih cepet.

 

Coba Fieldboom Gratis!