Napa Penjualan lan Pemasaran ing Bidhang Kudu Nggawe CRM Tradisional

App Outfield

Nalika jagad iki dadi saya impersonal kanthi tunjangan teknologi - media sosial, obrolan video, lsp. Kesempatan wis ditampilake kanthi cara nyata. Konsep sing nate alami, intuisi lan eksis pancen wis dipikirake kaya ngono sawise dideleng saka adaptasi sing luwih nyenengake lan luwih larang. Fisik ing ngarepe wong sing pengin digawe sesambungan. Katon kaya pemahaman sing jelas banget, nanging kasunyatane masarakat kita wis pindhah menyang bentuk komunikasi sing kurang pribadi kanthi jeneng penak. 

Kepiye perasaan kita babagan transisi sosial iki dudu tujuane. Tujuane aku ing babagan iki yaiku babagan kepiye realita anyar iki mengaruhi tumindak adol lan panggunaan alat penjualan. Pratelan profesional sing adol tenan bisa nggunakake kesempatan sing wis dibukak minangka asil saka tambah akeh banjir saka taktik penjualan digital lan pemasaran bebarengan karo tambah akeh katergantungan bisnis ing kegiatan penjualan. 

Saka mburi meja lan bener kontak karo prospek minangka cara sing gampang mbedakake wakil penjualan saka bungkus kasebut. Iki uga menehi kesempatan kanggo nyambung lan nggawe hubungan karo wong sing bisa tuku produk utawa layanan sing ditawakake. Yen iki bener, mula sing uga bener yaiku ide yen dheweke butuh dhukungan lan informasi sing tepat supaya bisa digunakake kanthi bener nalika metu ing lapangan. Piranti lan teknologi enablement sales minangka conto sing apik yaiku cara kanggo nambah dhukungan.

Aku wis nyambut gawe kanthi akeh ing peran penjualan ing njero lan njaba. Alur kerja saben fungsi beda-beda kanthi variabel unik sing mengaruhi output kinerja. Minangka wakil penjualan, aku lungguh ing bilik, utawa kantor, lan nelpon sedina muput antara ngirim lan nanggapi email. Proposal bisnis, ngisi laporan lan nyathet titik tutul pelanggan menyang CRM perusahaan uga dadi bagean saben dina. Minangka wakil luar negeri, aku kudu nindakake perkara kasebut sadurunge lan sawise asring dikunjungi wong nalika lungguh ing kendharaan. Aku begja banget yen liwat lalu lintas kanthi cepet (sing ora asring kedadeyan ing Houston). Faktor kaya wayah awan, uga kondhisi cuaca mesthi ditemtokake manawa plancongan stres utawa ora. Yen aku nggawe acara ing salah sawijining akun klien, aku tanggung jawab njupuk asil (kanthi kuantitatif lan kualitatif) nalika ing lokasi. Singkat crita - ana faktor liyane sing melu peran saben dinane minangka wong dodolan njaba, lan mula luwih akeh variabel sing bisa nggayuh sukses. 

Saka pihak manajerial, aku wis ngatur luwih saka 80 wakil penjualan sekaligus sing aktif nindakake operasi penjualan ing macem-macem pasar kanthi acak saben dina. Kanthi repetisi kasebut makarya kanthi adoh ing macem-macem wilayah, ana kompleksitas babagan entuk, pangerten, lan nggunakake wawasan sing penting babagan individualitas pasar sing kita coba saingan. Tanpa informasi iki, luwih angel kanggo ngarahake strategi lapangan strategi lapangan sing disesuaikan. 

Masalah karo CRM Tradisional 

Piranti adol sing kasedhiya utamane dibangun kanggo peran penjualan ing njero. CRM tradisional duwe antarmuka sing luwih cocog karo saben dina nelpon lan ngirim email. Dheweke ora efisien kanggo wakil penjualan njaba sing lagi aktif lan ora mesthi duwe akses menyang desktop utawa WiFi.  

Tim penjualan lan pemasaran lapangan mbutuhake alat sing dibangun kanggo ndhukung alur kerja saben dina sing unik. Aplikasi penjualan lapangan seluler sing didedikake kanggo kegiyatan penjualan sing on-the-go bisa mbantu bisnis ndarbeni lan memusat data, standarisasi operasi lapangan, nyengkuyung kolaborasi, tanggung jawab repetisi lan nambah produktivitas. 

Kepiye Reps njaba bisa nggunakke Teknologi 

Kaya sing wis disebutake, wakil luar negeri rutin lelungan, rapat-rapat kanthi pasuryan lan diadhepi kedadeyan acak sajrone sedina. Contone, kahanan cuaca sing ora apik, kemacetan, lan wektu kegiyatan bisa nyebabake sedina kanggo rep lapangan, lan nambah kinerja. Pramila CRM tradisional ora bakal ngatasi kabutuhane perusahaan sing saingan liwat kegiatan penjualan njaba. Reps mbutuhake solusi teknologi sing dibangun kanggo ngatasi nuansa sing nggawe alur kerja kasebut unik. 

Ana pirang-pirang cara wakil lapangan bisa katon kanggo nambah kinerja kanthi nggunakake teknologi, ing ngisor iki ana papat conto. 

1. Planning 

Rencanakake dina iku penting kanggo sukses ing lapangan. Biyen, akeh banget sing mlumpat saka kasur ing wayah esuk lan kanthi keputusane milih lokasi sing bakal dituju dina kasebut. Temenan, luwih becik luwih dipikirake babagan ngunjungi akun calon utawa calon saiki. Nanging, ora mesthi bisa didhasarake adhedhasar alat sing diwenehake kanggo perwakilan - antarmuka teknologi sing gampang lan intuisi penting ing kene. Dheweke bakal ngidini kemampuan repetisi njupuk wektu supaya bisa ngrancang tanggalan kanthi gampang sajrone pirang-pirang minggu nganti sewulan luwih dhisik yen dikepengini.

Iki mbantu dheweke mandheg lan mikir babagan saben pelanggan ing wilayah kasebut lan bisa mikir kanthi luwih strategis. Kajaba iku, sampeyan bisa ndeleng wilayah ing peta langsung liwat a app dodolan lapangan lan nyuda wektu kaca ngarep lan wektu lelungan. Kurang wektu anggone lelungan, manawa repetisi bisa nutup transaksi lan ngrawat pelanggan.

2. Data Akun

Reps duwe akeh data sing dibutuhake kanggo ngakses lan ngatur. Nalika sampeyan kerja ing sales, sampeyan duwe kemewahan kanggo narik dasbor CRM sajrone nelpon kanggo ndeleng cathetan maneh. Wakil lapangan ora duwe mupangate saben wektu. Dheweke kudu bisa ngakses informasi utama babagan riwayat akun sajrone. Dheweke uga kudu bisa nganyari informasi akun sawise mandheg kanthi efisien. Nyedhiyakake akses seluler menyang data akun bakal mbantu repet banget. 

3. Nganalisis Data

Yen wis duwe data, sampeyan kudu nindakake. Sampeyan bakal entuk kompetisi yen ora nganalisa data babagan operasi, target pasar, lan pelanggan. Iki luwih saka mung nggoleki nomer sales. Iki tegese mriksa tenan apa sing sampeyan lakoni apa sing digunakake utawa ora. Kanthi teknologi saiki, wakil ora kudu ngandelake wong liya ing perusahaan kasebut kanggo ndeleng data lan komunikasi maneh. Kanthi teknologi sing kasedhiya saiki, saiki akeh proses analisis sing lagi diotomatisasi, saéngga personel sales bisa nandur modhal ing analisis data. 

4. komunikasi 

Tantangan gedhe kanggo tim sales njaba yaiku supaya bisa kerja bebarengan. Iki matesi transfer ilmu sing bisa kedadeyan saka tim sing kerja bareng. Tanpa transfer ilmu kasebut, para repetisi luwih seneng mbaleni kesalahan para kolega. Ana akeh mupangat kanggo sesambungan karo kolega kanthi rutin kayata nuduhake praktik paling apik, ngembangake kompromi lan kompetisi sing ramah. Nggunakake alat kanggo komunikasi lan kolaborasi karo wakil liyane minangka cara sing apik kanggo ningkatake kinerja. 

Cara Manajer Sales bisa Nggunakake Teknologi 

Aplikasi dodolan lapangan sing berkualitas ora mung kanggo para repetisi. Ing sawetara kedadeyan, bisa dadi luwih migunani kanggo manajer penjualan. Miturut panemune, paling ora 60% manajer penjualan ora kuwatir amarga ora ngerti babagan kegiatane rep. Dheweke duwe tugas sing angel yaiku ngerti apa sing ditindakake saben wakil ing saben wilayah, tetep karo tren pasar sing beda-beda lan macem-macem variabel sing nyebabake dina kerja rep. Dheweke duwe akeh data sing dibutuhake kanggo njupuk wektu lan sumber daya paling apik kanggo ROI paling gedhe. Mangkene sawetara cara penting manajer sales bisa nggunakake teknologi.

  1. Jaga Database - Duwe cathetan saben titik sejarah karo klien iku penting banget kanggo penjualan. Iki bisa kabukten angel ing dodolan lapangan amarga kedadeyan adoh saka kantor ing panggonan sing acak. Duwe alat kanggo perwakilan kanggo nyathet suwene wektu mandheg lan apa sing ditindakake ing kono ngidini manajer duwe pangerten sing luwih apik babagan saben akun kanthi status sing wicaksana. 
  2. Priksa Kualitas - Manajer lan wakil republik mesthi golek kompromi antarane kebebasan lan akuntabilitas. Ing penjualan lapangan, manajer bisa uga kuwatir karo kegiatan rep amarga ora bisa ndeleng tumindak kasebut ing kabeh wektu. Aplikasi dodolan lapangan adhedhasar web lan seluler bisa nyedhiyakake formulir lan kuesioner kanggo repetisi kanggo ngrampungake nalika mandeg kanggo nglacak kegiatane ing pitulung sing ora sacara intrusif kanggo ngatasi masalah sing ana uga manajer. 
  3. Standardisasi Operasi - Wakil penjualan asring dadi pasuryan perusahaan. Sampeyan pengin nggawe manawa makili merek uga. Kajaba iku, yen sampeyan ngatur lan nglacak tim remot kabeh, sampeyan kudu yakin kabeh ngetutake prosedur sing padha. Formulir lan kuesioner repesisi kanggo tanggung jawab lan nglaporake, uga menehi manajer cara kanggo standarisasi operasi ing tim kasebut.
  4. Tampilan Pipa - Manajer kudu ngerti ing endi macem-macem akun. Dheweke butuh kemampuan kanggo nyusun, ngrekam lan ngawasi macem-macem tahapan siklus penjualan. Kanthi aplikasi penjualan lapangan sing berkualitas tinggi, repetisi bisa ngrekam update ing akun lan manajer bisa ndeleng nganyari kasebut lan ngatur kanthi visual ing endi calon klien. 

Outfield - Alat sing Dibangun Kanggo Penjualan Lapangan

Outfield minangka aplikasi web lan CRM adhedhasar dhasar lan seluler sing nawakake aplikasi kanggo iPhone, Android lan web. Platform kasebut nyedhiyakake tim penjualan lan pemasaran ing luwih saka 70 negara. Outfield mbantu manajer penjualan lan wakil lapangan uga padha. Kanggo manajer lapangan, ngidini nemokake wawasan babagan pasar, nglacak lan verifikasi kegiatan tim, lan komunikasi ing kabeh piranti. Dheweke nyedhiyakake pelaporan lan analitik perusahaan sing kudu mbukak program penjualan lan pemasaran lapangan. Kanggo wakil lapangan, Outfield mbantu nambah produktivitas, ngasilake penghasilan lan ngatur kegiyatan. Aplikasi seluler nyedhiyakake antarmuka sing intuisi kanggo ngatur wilayah lan akun nalika ing perjalanan. Wakil wakil bisa kanthi cepet nggawe kegiatan kunjungan, menehi cathetan, uga njaga lan ngakses informasi kritis babagan pembeli. Outfield menehi kemampuan repetisi kanggo tetep kontak karo wakil lapangan, manajemen utawa personel liyane.

App Penjualan Outfield

Outfield dirancang kanthi dipikirake tim sales lapangan. Dheweke nyedhiyakake solusi kanggo pemasaran lapangan, manajemen wilayah, perencanaan rute, merchandising, penjualan lan pemetaan akun lan penjualan lapangan. 

Ing ngisor iki sawetara alat sing disedhiyakake dening Outfield kanggo nambah produksi saka repetisi. 

  • Kalender Perencanaan - Outfield nyedhiyakake repes tanggalan web lan seluler kanggo mbantu ngrancang kunjungan sadurunge supaya tetep teratur. Dheweke bisa nyiyapake pangeling ing tanggalan kanggo nindakake perkara kaya mampir karo pelanggan tartamtu. Iki uga ngidini para pengawas tetep ngerti babagan apa sing ditindakake para perwakilan.  
  • Optimisasi Rute - Ngoptimalake perjalanan iku terkenal banget. Sembarang wakil ngerti manawa ngethok wektu ing kaca ngarep minangka game-changer. Outfield peta kunjungan sampeyan lan mbantu sampeyan jadwal rute mandeg kanthi mandheg. Outfield bisa prédhiksi lan ngoptimalake perjalanan sampeyan adhedhasar data historis lan kedadeyan nyata. 

Optimisasi Rute Sales Field Outfield

  • Kegiatan Tim - Liwat Outfield, sampeyan bisa nglacak wakil kanthi real-time, komunikasi karo siji liyane lan manajer bisa uga pelatih repetisi. Aplikasi kasebut bakal ngirim kabar kanggo mesthekake kanca tim entuk informasi kanthi tepat wektu. 

Pelacakan Rep Sales Sales

  • Gamification - Sales gamifying minangka cara kanggo nggunakake prinsip lan pengalaman sing dimainke sajrone operasi sales kanggo nyedhiyakake insentif lan semangat kompetisi sing ramah. Platform Outfield ngidini pangguna nggunakake operasi dodolan lan saengga bisa ningkatake kinerja karyawan. 

Outfield ing Tindakan 

Proteksi, penyedia layanan perawatan rumah sakit lan paliatif, nggunakake Outfield kanggo upaya penjualan lan pemasaran njaba. Dheweke nganggep migunani ing saben dinten lan ing jangka panjang. Raymond Lewis, VP Pengembangan Bisnis ing Palladium nyebutake mupangat paling gedhe ing Outfield yaiku mbantu dheweke siyap. Kanggo industri kaya kesehatan, butuh nem wulan nganti setaun sadurunge sampeyan ana ing ngarepe para pangasil keputusan nyata.

Liwat Outfield, Palladium bisa nglacak kabeh titik sentuhan sing digambarake wakil - sapa, kanca, apa sing dikandhakake, apa pitakon lan liyane. Iki ngidini dheweke luwih siyap nalika teka wektu kanggo ketemu karo keputusan pungkasan. Ing saben dinane, Palladium nggunakake optimalisasi rute. Dheweke bisa ngenali sumber rujukan anyar sing cedhak, ngrencanakake rute lan nyambungake karo sistem navigasi sing dipilih. Iki ngidini republik bisa digunakake kanthi efisien.

Wakil lapangan terus-terusan mlaku lan butuh alat sing cepet, gampang digunakake lan bisa gampang mbukak. Kudu metu saka komputer, sambungake menyang wifi lan log informasi ora efisien kaya narik smartphone lan input informasi ing antarmuka sing intuisi. Organisasi pungkasane mbutuhake akses desktop lan akses seluler. Solusi seluler dimaksudake kanggo ndhukung alur kerja rep nalika lagi aktif. Outfield saiki nyedhiyakake atusan pelanggan ing saindenging jagad. Vertikal ndhuwur kalebu CPG, CE lan asuransi.

Coba Outfield Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.