Apa Sampeyan Apa sing Entuk Google?

laba-laba robot

Kita wis nemoni loro masalah ing wulan iki ing situs situs para pelanggan bisa digunakake kanthi sampurna kanggo pengunjung Google Webmaster nglaporake kesalahan. Ing sawijining kasus, klien nyoba nulis sawetara konten sing nggunakake Javascript. Ing kasus liyane, kita nemtokake manawa hosting klien liyane sing nggunakake yaiku ngarahake pengunjung kanthi bener… nanging ora Googlebot. Asile, Webmaster terus ngasilake 404 kesalahan tinimbang ngetutake pangalihan sing wis kita lakoni.

Googlebot minangka bot crawling web Google (kadhang uga diarani "laba-laba"). Crawling minangka proses sing Googlebot nemokake kaca anyar lan sing dianyari kanggo ditambahake ing indeks Google. Kita nggunakake macem-macem komputer kanggo njupuk (utawa "nyusup") miliaran kaca ing web. Googlebot nggunakake proses algoritma: program komputer nemtokake situs sing bakal dirayap, sepira kerepe, lan pirang-pirang kaca sing dijupuk saka saben situs. Saka Google: Google

Google njupuk, nyusup lan nangkep konten kaca sampeyan beda karo browser. Nalika Google bisa nyusup skrip, pancen ora tegese bakal sukses terus. Lan amarga sampeyan nyoba pangalihan ing browser lan bisa digunakake, ora ateges Googlebot ngarahake lalu lintas kanthi bener. Duwe sawetara dialog antarane tim lan perusahaan hosting sadurunge ngerti apa sing ditindakake ... lan kunci kanggo ngerteni nggunakake Goleki minangka Google alat ing Webmaster.

njupuk google

Alat Fetch minangka Google ngidini sampeyan ngetik dalan ing situs sampeyan, ndeleng manawa Google bisa nyusup, lan ndeleng konten sing nyusup kaya Google. Kanggo klien sing kapisan, kita bisa nuduhake manawa Google ora maca skrip kaya sing diarepake. Kanggo klien nomer loro, kita bisa nggunakake metodologi sing beda kanggo pangalihan Googlebot.

Yen sampeyan ndeleng Kesalahan Crawl ing Webmaster (ing bagean Kesehatan), gunakake Fetch as Google kanggo nyoba pangalihan pangalihan lan ndeleng konten sing dijupuk Google.