Feedier: Platform Umpan Balik sing Didhukung Reward

Platform Umpan Balik Pelanggan sing Cepet

Ora ana dina sing kliwat aku ora diwenehi polling, survey, utawa njaluk saran. Kajaba aku pancen wareg utawa nesu karo merek, biasane aku mung mbusak panjaluk lan terus. Mesthi wae, aku njaluk saran lan menehi saran yen bakal dihargai mula aku bakal entuk hadiah.

Feedier minangka platform umpan balik sing ngidini sampeyan nglumpukake saran kanthi menehi hadiah marang para pelanggan. Dheweke entuk pengalaman gas unik lan sampeyan bakal entuk umpan balik terkenal sing digoleki. Platform kasebut wis diakoni minangka salah sawijining sing paling gampang digunakake!

Platform Umpan Balik Pelanggan

Feedier minangka platform sing dikemas fitur, lan kalebu:

  • Cithakan & Nggawe Bot - Gunakake template sing wis ditemtokake utawa bot kreasi kanggo siyap sajrone sawetara menit, ora ana repot. Ngatur logo, warna utama, gambar sampul supaya cocog karo organisasi sampeyan. Gawe duweke sampeyan kanthi nambah domain khusus, konten intro, cathetan sikil lan malah ngganti basa kasebut. Sampeyan uga bisa ngaktifake operator kanggo sawetara tanggal tartamtu.
  • Melu pelanggan - Kirim email khusus menyang dhaptar sampeyan dhewe, kirim teks khusus menyang nomer telpon, lebokake widget sing apik ing situs utawa aplikasi web sampeyan, utawa gawe PDF sing bisa dicithak sing bisa dikirim bebarengan karo produk sampeyan kanggo nglumpukake umpan balik.
  • Gawe 5 jinis pitakon sing migunani - Feedier ndhukung teks cekak, skor NPS®, geser, pilih lan jinis pitakonan fleksibel teks dawa. Sampeyan bisa nampilake pitakon sing relevan karo pangguna sing bener adhedhasar kepuasan, utawa nggawe aliran pitakon ekstensif adhedhasar balesan pangguna sadurunge lan sawetara kahanan sing sampeyan jelasake. Desain animasi sing apik kasedhiya kanggo nggawe pengalaman apik lan apik.
  • Ganjar pangguna sampeyan - Menehi kupon lan voucer kanggo nyengkuyung tuku mbesuk nalika ngontrol kemungkinan menang. Kirim file khusus kayata konten eksklusif menyang pangguna bebarengan karo email hadiah sing ditampa. Apa kunci lisensi, undhangan khusus utawa pesen khusus apa wae, Feedier bakal ngirimi sampeyan. Sampeyan uga bisa menehi dhuwit nyata liwat Paypal dening Feedier kanthi watesan distribusi lan kemungkinan sing wis ditemtokake.
  • Nangkep lan nglumpukake ulasan pangguna lan email - Tampilake tombol rating bintang 5 mung kanggo pangguna sing kepenak lan melu platform apa wae kaya Amazon. Tampilake tombol tindakake ing jaringan sosial favorit ing pungkasan pengalaman umpan balik. Entuk testimoni anyar kanthi ndeteksi pangguna sing seneng lan dijaluk supaya sampeyan menehi testimoni lengkap uga email. Ningkatake dhaptar buletin amarga email dibutuhake kanggo entuk hadiah.
  • Nambani umpan balik kanthi unik - Feedier ngidini sampeyan kontak karo pelanggan langsung liwat email lan CRM sampeyan dhewe. Laporan lengkap dibangun kanggo umpan balik supaya sampeyan bisa ngerti pelanggan kanthi siji klik. Kaca hadiah ngidini sampeyan ngakses dhaptar hadiah sing disebarake supaya sampeyan bisa langsung berhubungan.
  • Analitik sing kuat - kalebu piranti sing digunakake, browser, grafik wektu, jawaban, kepuasan, jumlah entri umpan balik, kunjungan, negara paling apik, rata-rata wektu, lan NPS. Penjelajah tembung kunci mbantu sampeyan njelajah kabeh jawaban kanthi nggoleki tembung kunci tartamtu.
  • Piranti Administratif - Ekspor entri umpan balik sing cocog karo saringan dinamis menyang .CSV utawa .JSON ing siji klik. Ngatur tim sampeyan kanthi macem-macem peran supaya bisa dadi kolaborator sing dibutuhake kanggo kerja sama. Nampa kabar babagan apa sing kedadeyan ing akun Feedier uga laporan mingguan rinci.
  • Nggabungake Feedier - Feedier duwe JSON REST API sing wis didhaptar supaya pangembang sampeyan integral karo platform lan alat sampeyan dhewe. Mbangun Zapier ZAPs karo Feedier sing micu kanggo tumindak dhewe kapan sampeyan nampa umpan balik. Nampa muatan JSON menyang URL webhook sampeyan dhewe kapan wae tanggapan ditampa kabeh rinciane.

Analisis Umpan Balik Pelanggan sing Apik

Lan, kanggo Martech Zone pamaca, iki a Kupon diskon 20% nalika sampeyan langganan kode promo WELCOMEFEEDIER2018.

Mlebu kanggo Feedier

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Feedier ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.