Feedbag.io: Alat Kolaborasi Desain Super Ringan

feedbag io

Pancen ora bisa luwih gampang saka iki! Apa sampeyan pengin nuduhake logo, ilustrasi utawa desain web lan njaluk komentar sederhana saka klien utawa tim internal? Feedbag.io minangka aplikasi web (gratis) sing sampurna sing bisa ditindakake. Upload gambar utawa gambar sampeyan lan sampeyan bisa ngobrol babagan mung kanthi ngarahake lan klik.

Mangkene gambar gambar infographic sing diunggah (zoom ana ing sisih tengen ngisor layar Feedbag.io) kanthi kothak komentar:

feedbag-io

Feedbag.io gambar tetep 28 dina, menehi peringatan email ing dina 21. Yen sampeyan ora nanggapi….

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.