Kampanye Aktif: Napa Tagging Kritik Kanggo Blog Sampeyan Yen Integrasi RSS RSS

Integrasi Umpan RSS Email Kampanye Aktif Kampanye

Salah sawijining fitur sing dakkira kurang migunani ing industri email yaiku nggunakake feed RSS kanggo ngasilake konten sing relevan kanggo kampanye email sampeyan. Umume platform duwe fitur RSS sing paling gampang nambah feed ing buletin email utawa kampanye liyane sing sampeyan kirim. Nanging sampeyan ora ngerti, gampang banget nyelehake konten sing diwenehi tag kanthi spesifik, ing email, tinimbang feed blog sampeyan.

Mangkene conto. Saiki aku kerja bareng Royal Spa, pabrikan lan installer regional nawakke ngambang. Tangki apung minangka piranti kekurangan sensorik sing duwe ton manfaat kesehatan. Perusahaan nggunakake email kanthi winates, mula ora mesthi spam para klien. Amarga duwe produk sing target target pamirsa sing beda-beda, mula nggunakake dhaptar kanthi efektif kanggo mbagi pamirsa kanthi bener. Salam kanggo agensi, Ripples jero, kanggo nyetel dhasar kanggo canggih iki.

Aku wis konsultasi karo Aaron ing Deep Ripples kanggo nambah tarif tanggapan ing email klien. Kesempatan pisanan sing dakdeleng yaiku perusahaan asring ngirim email ringkes banget sing ora duwe desain menarik, nggunakake media kanthi efektif, lan ora nggambarake kabeh fitur lan mupangate produke. Aku ngira iki minangka kesalahan sing ditindakake para pemasar email saiki.

Pemasar asring yakin manawa pelanggan kanthi cepet mbukak kothak mlebu a singkat email luwih apik… ora mesthi bener. Aku ujar manawa sampeyan kudu narik kawigaten ... nanging yen mbukak email, dheweke bakal entuk wektu kanggo nggulung lan mindai email, banjur fokus ing area sing dikarepake. Manfaatake pelanggan kanggo mbukak email lan nggawe email gulung dawa, sing wis dirancang kanthi apik, dipisahake dadi bagean utama, duwe citra dhukungan sing apik, lan ajakan-ajakan sing kuat.

Kanthi desain anyar, aku nggabungake sawetara bagean - baris subyek sing apik banget, teks preheader sing kuwat, pengenalan / ringkesan email, poin peluru, kothak produk kanthi katrangan, tombol Call To Action, video YouTube sing nerangake bedane ... banjur artikel paling anyar babagan nawakke ngambang saka blog. Ing sikil, aku uga nambah profil sosial supaya prospek bisa ngetutake, nanging ora siyap njupuk tindakan langsung dina iki.

Integrasi RSS RSS Miturut Tag Feed

Ora kudu nggawe bagean khusus ing email sing nduwe postingan blog paling anyar sing relevan, aku nggawe manawa kabeh postingan blog sing diterbitake ditandhani kanthi bener nalika nulis babagan terapi flotasi lan tank float. Apa sampeyan ora ngerti babagan WordPress yaiku sampeyan bisa narik kategori utawa feed RSS khusus tag saka situs web. Ing kasus iki, aku nindakake kanthi narik artikel sing saiki diwenehi tag ngawang. Nalika ora umum didokumentasikan, iki alamat feed kanggo tag:

https://www.royalspa.com/blog/tag/float/feed/

Sampeyan bisa ndeleng rincian URL feed tag:

  • URL Blog: Ing kasus iki https://www.royalspa.com/blog/
  • Tag: Tambah tag menyang jalur URL sampeyan.
  • Jeneng Tag: Lebokake jeneng tag asline sampeyan. Yen tag sampeyan luwih saka siji tembung, tandha kasebut hyphenated. Ing kasus iki, mung ngawang.
  • Umpan: Tambah feed ing pungkasan URL lan sampeyan bakal entuk feed RSS sing cocog kanggo tag tartamtu!

Integrasi RSS RSS Miturut Kategori Umpan

Iki uga bisa ditindakake miturut kategori. Mangkene conto:

https://www.royalspa.com/category/float-tanks/feed/

Sampeyan bisa ndeleng rincian URL feed kategori (sing kasebut ing ndhuwur ora aktif… Aku nulis minangka conto):

  • URL situs: Ing kasus iki https://www.royalspa.com/
  • Kategori: Yen sampeyan tetep Kategori ing struktur permalink, simpen ing kene.
  • Jeneng kategori: Lebokake jeneng tag kategori sampeyan. Yen kategori sampeyan luwih saka siji tembung, hyphenated. Ing kasus iki, nawakke ngambang.
  • Jeneng subkategori: Yen situs sampeyan duwe subkategori, sampeyan uga bisa nambah ing dalan.
  • Umpan: Tambah feed ing pungkasan URL lan sampeyan bakal entuk feed RSS sing cocog kanggo kategori tartamtu!

Nalika dilebokake ing ActiveCampaignElemen editor email kanggo feed RSS, artikel paling anyar kanthi dinamis:

Integrasi Email RSS Kampanye Aktif

kanthi ActiveCampaigneditor, sampeyan bisa ngontrol wates, bantalan, teks, warna, lsp. Sayange, ora nggawa gambar kanggo saben kiriman sing bakal dandan banget.

Kritik kanggo iki yaiku manawa saben postingan dikategorikake lan diwenehi tag kanthi bener. Akeh perusahaan sing aku maneh mriksa situs supaya ora klasifikasi kritis lan data meta durung ditemtokake, sing bakal nyebabake sampeyan mengko yen pengin nggabungake konten menyang alat liyane liwat feed RSS.

Kepiye Desain Email Anyar Laku?

Kita isih ngenteni asil kampanye, nanging diwiwiti kanthi apik. Tarif mbukak lan tarif klik-tayang wis nyebabake kampanye lawas lan mung sajrone udakara jam utawa luwih menyang email sing nembe dioptimalake! Aku uga nambah tindakan kanggo sapa wae sing nonton video supaya bisa dikirim menyang tim sales.

Pengungkapan: Aku afiliasi saka ActiveCampaign lan aku nggunakake link kasebut ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.