Tambah Thumbnail Gambar Gambar Pilihan menyang Umpan RSS WordPress Sampeyan

Depositphotos 4651719 s

Kita saiki promosi karo sponsor lan konten Taboola, platform promosi kontekstual sing diwaca feed lan artikel didadekake siji ing publikasi liyane sing relevan ing saindenging web. Kita seneng karo kontrol winates babagan distribusi lan biaya saben timbal liwat program - plus para staf wis kepenak.

Kita pindhah menyang Taboola sawise nggunakake layanan liyane sing sengaja ora nggatekake anggaran lan banjur pengin kita mbayar distribusi $ 10,000 sing diwenehake. Mbok menawa sing paling bodho yaiku salah sawijining artikel sing pengin dibayar kanggo promosi yaiku artikel babagan dheweke! Umm… ora.

Keuntungan liyane Taboola yaiku kita bisa nggunakake dhaptar artikel statis sing pengin dipromosekake uga nggunakake feed kanggo terus promosi artikel sing paling anyar. Keren tenan. Iki tegese kita bisa promosi artikel babagan sponsor, artikel sing paling populer, uga entuk lalu lintas ing artikel anyar.

Apike, sanajan sampeyan ngaktifake gambar sing ditampilake ing WordPress, sing ora ngowahi feed RSS blog WordPress sampeyan kanggo nyakup gambar cilik kasebut ing RSS Feed. Aku ngira yen ana celah fungsi sing kudu didandani WordPress, nanging sauntara iki ana solusi!

Ladislav Soukup nggawe plugin sing diarani SB RSS Feed Plus sing ngidini sampeyan masang gambar cilik kiriman kanthi bener nggunakake RSS RSS sing bener media: isi lan menehi tag enclosure. Instal lan atur plugin lan sampeyan bisa nemtokake gambar uga sawetara paramèter tambahan.

One comment

  1. 1

    Ngelu banget ndeleng kampanye RSS-menyang-email tanpa gambar amarga feed RSS ora duwe tag sing dibutuhake kanggo narik gambar. Oalah, ganti file fungsi.php lan saiki MailChimp bisa narik komponen sing dibutuhake lan saiki email katon apik.

    Nanging, isih gambar ing feed RSS katon gedhe banget lan pengin diowahi ukurane kanthi ukuran sing cocog. Kudu nggoleki luwih akeh lan nemokake solusi kanggo iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.