Wedi dudu strategi

wediWedi dudu strategi. Ing taun 1929, Walter Cannon nerangake perang-utawa-pesawat minangka reaksi stres akut. Wedi bisa uga mengaruhi perusahaan. Perusahaan bisa gelut, utawa perusahaan bisa mabur. Pertarungan ndadekake luwih kuwat, pesawat bisa ngganggu kemajuane. Sawise perusahaan pindah menyang gir sing luwih murah amarga wedi, angel banget supaya bisa bali menyang ketangkasan lan kacepetan sing sadurunge. Perusahaan sampeyan kudu gelut.

Wedi: emosi sing nyusahake amarga ana bebaya, piala, rasa sakit, lsp., Apa ancamane nyata utawa mbayangake; rasane utawa kahanan wedi. - Miturut Kamus.com

Biasane wedi karo perusahaan dibayangke tinimbang kasunyatan. Wedi kompetisi, wedi gagal, wedi plunges saham, wedi PHK, wedi kapitunan bathi, lan liya-liyane minangka rasa wedi sing mbayangake kemajuan. Karyawan bisa wedi kelangan kerja, wedi ora munggah pangkat, utawa wedi ora entuk ganti rugi sing diarepake. Yen sampeyan ngidini wedi ngalangi kapinteran lan bakat wirausaha, perusahaan sing ora wedi bakal nglewati kowe. Nalika iku rasa wedi sampeyan dadi kasunyatan.

Yen sampeyan wedi karo perusahaan sampeyan, mula sampeyan bakal mudhun. Yen sampeyan duwe karyawan sing keweden, dheweke ora wani lan bisa nggayuh tantangan sing diadhepi. Ngilangi rasa wedi kanthi sinau saka kegagalan tinimbang ngukum, kanthi menehi resiko lan sukses, kanthi ngilangi rasa wedi marang narasumber. Karyawan sing nyebar rasa wedi kudu dicopot. Iki minangka alangan sing ngalangi kemajuan perusahaan sampeyan. Wedi minangka penyakit sing nyebar kanthi cepet. Tumindak cepet kanggo squash.

Ngilangi rasa wedi lan perusahaan sampeyan bakal ngetokake kompetisi, karyawan bakal kendel lan nindakake sing bener, lan para pelanggan bakal seneng banget karo sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.