Bukak Toko Facebook ing 15 Menit nganggo Payvment

toko facebook

Facebook minangka alat kanggo keterlibatan sosial lan visibilitas merek bisa digunakake kanthi apik, nanging merek ora entuk manfaat kajaba keterlibatan utawa visibilitas kasebut pungkasane ngasilake dolar. Apa cara sing luwih apik kanggo mesthekake iki tinimbang monetisasi liwat Facebook dhewe, tanpa kudu mbebayani pangguna navigasi adoh saka kaca menyang platform e-commerce merek?

Bayaran, aplikasi Facebook gratis, ngidini bisnis nyiyapake store virtual ing kaca Fan Facebook. Istilah sing mabur kanggo makili perdagangan ing Facebook yaiku f-commerce, mbedakake saka toko online rata-rata… e-commerce.

Perdagangan Facebook cukup gampang, lan para penjual ora duwe alat utawa sumber daya kanggo nyengkuyung f-commerce kanggo nggayuh penggemar lan pandhereke. Payvment ngiseni kekosongan iki, nyedhiyakake para pangguna kanthi fungsi sing intuisi kanggo monetisasi, lan menehi para pembeli pengalaman tuku sing gampang lan gampang repot.

Saka perspektif pelanggan, Payvment nawakake kréta blanja universal, Open Cart Network, saéngga para pembeli bisa nggawa barang ing toko-toko sing nganggo Power Payment ing Facebook. Iki uga nguntungake merek, amarga kemungkinan barang kasebut tetep ana ing kranjang nganti pelanggan mbusak kanthi sengaja utawa ngrampungake tuku. Alasan gedhe kanggo ninggali keranjang belanja yaiku pelanggan sing pindhah menyang toko utawa platform liyane. Jaringan keranjang Terbuka Payvment ngilangi alesan iki.

Payvment nawakake macem-macem fitur intuisi lan fungsi kanggo para penjual, sawetara gratis lan sawetara sing mbayar. Ing Regane Insentif Kipas fitur nyedhiyakake rega khusus kanggo Penggemar Facebook. Ing Importir Produk ngidini para pedagang ngunggah kabeh katalog kanthi otomatis lan lancar. A sistem kabar pembayaran ngidini para pedagang nggabungake toko Facebook kanthi sistem panguripan urutan omah. Kabeh mau, ditambah dhukungan tarif pengiriman ing saindenging jagad, dhukungan multi basa, kemampuan nyambung akun twitter, nggawe Pavyment apik banget kanggo para pedagang lan merek.

Payvment Premium, pilihan sing mbayar, duwe fungsi tambahan kayata produk-by-produk Analytics, promosi sosial khusus produk kanthi kode kupon, nganti limang toko ing dashboard siji, lan liya-liyane.

Luwih saka 20,000 bisnis lan individu wis nyiyapake toko lan luwih saka 500,000 pangguna Facebook wis adol wiwit diluncurake ing wulan November 2009. Mbukak toko anyar ing Facebook gampang banget kaya 1-2-3! Kanggo ndeleng Pembayaran lagi tumindak, logon menyang akun Facebook, lan tambahake App Pembayaran (gratis).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.