Sedulur Kanca Kanca ing Facebook

kekancan karo sampeyan

kekancan karo sampeyanInternet dadi luwih medeni. Ora, ora amarga ana maling, peretas utawa lara porno liyane. Saiki ing Pamrentah AS sing sampeyan kudu kuwatir. Yayasan Elektronik Frontier terus nemokake materi program sing nyedhiyakake ngawasi tanpa wates ing situs media sosial kayata Facebook lan Twitter… tanpa idin utawa ilmu.

Rakyat - iki pancen medeni. Aku ora percaya yen penegak ukum kudu duwe hak, kanthi idin hakim lan mung kanggo ngawasi kegiatan kriminal kanthi online. Aku percaya kudune. Iki mung jahat banget. Bayangake - salah sawijining kanca sampeyan wis ora sengaja kekancan karo agen FBI. Dheweke ora ngerti amarga agen FBI ora ngumumake identitas sejati. Saiki agen FBI duwe akses menyang tembok lan kabeh komentar lan obrolan sing ana amarga kanca sampeyan menehi komentar lan seneng kegiatan ing tembok sampeyan.

Luwih apik banget yaiku iki sejatine nglanggar langsung Ketentuan layanan Facebook:

Pangguna Facebook nyedhiyakake jeneng lan informasi asline, lan kita butuh pitulung supaya tetep dadi kaya ngono. Mangkene sawetara komitmen sing sampeyan lakoni babagan registrasi lan njaga keamanan akun sampeyan: Sampeyan ora bakal menehi informasi pribadi sing salah ing Facebook, utawa nggawe akun kanggo sapa wae kajaba sampeyan tanpa idin.

Ngluwihi telik telik, sampeyan uga kudu nyathet manawa pamrentah uga asring njaluk panjaluk menyang layanan kasebut kanggo informasi pribadi - lan akeh perusahaan sing menehi informasi tanpa takon maneh… utawa menehi kabar sampeyan! Ing Yayasan Frontier Elektronik nduwe dhaptar perusahaan lan kepiye tanggepan panjaluk ing kaca kampanye anyar… asile bisa ngejut sampeyan:
header whohasyourback

Ora ngerteni aku carane iki ditoleransi ing negara sing kebebasan regane dadi akeh sing mbayar. Kita bakal nyerang nalika ana wong sing nemokake file ing iPhone sing nyritakake lokasi sampeyan ... nanging nalika pamrentah ngeculake pandhuan latihan menyang departemen sing beda babagan cara ngrancang UUD lan ndelok wong-wong ... kita kabeh nyetel lan nonton Pernikahan Royal .

2 Komentar

  1. 1

    Ing kene, ing kene. Seneng weruh aku dudu siji-sijine swara weker.

    Facebook TOS minangka pedhang bermata kaping pindho amarga nyoba kanggo meksa masarakat supaya nyampekano info pribadine kanggo nggunakake, sing banjur bisa digunakake amarga alesan subversif kaya sing sampeyan sebatake. Utamane, manawa layanan kasebut dikelola dening sociopath sing jelas ora ngurmati privasi kita. Iku salah, lan wong kudu milih metu kaya sing dakkarepake.

    Terusake muni weker Doug lan muga-muga pungkasane lemma bisa diselehake ing endhas sing kandel.

    ..BB

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.