6 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Aku ora ngerti kepiye sampeyan bisa ujar manawa kaca iki bisa diwaca? Aku kudu nggulung separo mudhun kanggo maca lan banjur ora worth iku. Yen sampeyan mikir sidebar 3/4 kaca tombol warna cerah lan pop munggah sing terus ngganggu aku yaiku marketing bisnis, mula sampeyan bakal ilang. Aku mung repot nulis iki kanggo nuduhake apa wae karo sampeyan, kaya sing sampeyan lakoni karo aku. Lan sing CUT kanggo CHASE. Aku Mungkin sekolah lawas lan teknologi website mesthi obah ing jangkah. Nanging mesthine marketing isih babagan mbangun kontak bisnis lan entuk informasi babagan saingan sampeyan? Ora bakal kaget yen mayoritas pembaca sampeyan buta warna. Aku mesthi arep kaya ngono.

    • 4

      Matur nuwun kanggo saran, Steve. Kita nyediakake konten ing kene tanpa biaya kanggo sampeyan lan para pamaca saya tambah kaping pindho sajrone pirang-pirang taun. Aku luwih seneng terus nggarap arah para penggemar, pengiklan, lan sponsor. Sugeng dalu.

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.