Ing ngisor iki Podcast Pemasaran Favorit Komunitas Kita

Podcasting

Yen sampeyan durung nate ngrungokake podcast, pancen luwih disengkuyung. Download Stitcher utawa gunakake piranti seluler utawa gunakake platform podcasting desktop. iTunes or Google Play bakal ngidini sampeyan nggoleki lan langganan uga.

Mau bengi, kita ngobrol apik karo pimpinan lokal sing lagi latihan mini-maraton kaping pisanan ing umur 58 taun. Dheweke ujar manawa, sajrone latihan, salah sawijining prekara paling apik sing wis ditindakake yaiku nyetel podcast. Dheweke nyoba musik, nanging tetep ora bisa fokus lan perhatian nalika mlaku kaya podcast. Dheweke bisa mikir ing suwene podcast, supaya bisa mlaku luwih adoh lan santai liyane.

Seminggu kepungkur, kita wawancara Chris Spangle - wawancara bakal nerbitake saiki. Chris minangka salah sawijining podcast terkemuka sing mbukak salah sawijining podcast politik paling gedhe ing negara kasebut. Dheweke uga dadi manajer digital kanggo salah sawijining acara radio paling gedhe ing negara kasebut sajrone pirang-pirang taun. Chris ngerti audio, lan dheweke ngerti Piandel podcast kaya ora nate ketemu.

Nalika umume wong mikir ana hirarki media - saka teks, audio, video - sejatine ora kaya ngono. Kanthi mung ngrungokake lan ngrungokake pacelathon, pamireng podcast bisa fokus ing pacelathon luwih apik tinimbang media liyane sing ana ing kana. Kuat banget kemampuane kanggo narik perhatian lan ora kudu diremehake kanggo bisnis.

Kita pitados babagan podcast saengga bisa dibangun dhewe studio podcast canggih ing pusat kutha Indianapolis. Kanggo miwiti, kita takon marang Martech Zone komunitas apa podcast sing disenengi kanggo miwiti. Utawa yen sampeyan wis ngrungokake, nemokake sing anyar!

  • Lalu lintas permanen - Ahli Facebook Ads & ahli media mbayar Keith Krance, Ralph Burns (Dominasi Web Web), lan Molly Pittman (DigitalMarketer) nuduhake pariwara Facebook, Youtube Ads, Google Adwords, tips iklan Twitter & Instagram, strategi lan studi kasus babagan cara tuwuh bisnis utawa merek sampeyan liwat pariwara online.
  • Keju Liyane, Kurang Cakar - Rungokake saben minggu amarga Dean Jackson mbantu para pamilik bisnis lan pengusaha kaya sampeyan ngetrapake aktivator 8-Bathi kanggo bisnis. Kaca-kaca kuning ing steroid!
  • Tumpukan & Aliran - nampilake crita lan acara warta utama ing papan kasebut, uga wawancara karo praktisi utama, strategi lan pengaruh sing mbantu mbentuk sesanti kanggo teknologi teknologi penjualan lan pemasaran sesuk.
  • Podcast Brainfluence - Roger Dooley nuduhake taktik berorientasi otak, uga karo keahliane para tamune, kanggo nambah semangat karo saran neuromarketing adhedhasar riset.
  • Flip Switch - Podcast mingguan sing diwenehake dening tim Uberflip, Flip the Switch nampilake obrolan sing nyenengake kanthi pikiran pemasaran sing paling padhang. Episode anyar dirilis saben dina Selasa.
  • Sahabat Pemasaran - Sahabat Pemasaran mesthi nyenengake, mesthi narik kawigaten, lan target terus karo pemahaman lan ide sing bakal nggawe akal pemasaran sampeyan dadi "11."
  • VB Melu - VB Engage, podcast teknologi pemasaran kanthi kejem saka VentureBeat sing dadi tuan rumah dening Stewart Rogers lan Travis Wright.
  • Pros Sosial - Rungokake wawasan nyata babagan wong nyata sing nindakake karya nyata ing media sosial. Sampeyan entuk crita ing njero lan rahasia ing mburi layar babagan perusahaan kaya Ford, Dell, IBM, ESPN lan puluhan staf liyane, ngoperasikake lan ngukur program media sosial.
  • Jantung Pemasaran - Entuk wawasan pemasaran kanggo nambah bisnis ukuran menengah kanthi nggawe sambungan jantung sejati karo pelanggan.
  • Kru E-niaga - Kru Ecommerce yaiku Mike Jackness lan Grant Chen, pamilik toko kanthi rong puluh taun pengalaman gabungan ing bisnis online sing sukses.
  • Podcast Bahan Bakar eCommerce - Ing podcast eCommerceFuel kita fokus ing tips, strategi lan crita kanggo mbantu pamilik toko enem lan pitung nggawe bisnis menyang level sabanjure.
  • Pengaruh E-niaga - Pengaruh E-niaga minangka podcast kanggo pamilik bisnis e-commerce lan eksekutif pemasaran online. Kita wis ngobrol kanthi nyata karo pemasaran pemasaran lan merek e-niaga, lan nyedhiyakake pelatihan lan strategi kanggo mbantu sampeyan ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan sing mbayar.
  • Mbangun Toko Online Kula - Spesialis pemasaran eCommerce sing wis dipercaya bisa mbantu nggarap bisnis.
  • MBA tropis - khusus kanggo gerakan akeh wirausaha independen ing saindenging jagad.
  • Pemasaran lawas iki - Sanajan umume wong nganggep pemasaran konten anyar, nanging crita supaya bisa narik kawigaten lan njaga pelanggan, mesthine minangka disiplin pemasaran paling tuwa. Marketing lawas iki minangka penghargaan kanggo kasunyatan kasebut.
  • Podcast Book Marketing - Wawancara mingguan karo penulis laris supaya sampeyan bisa ngupayakake apa sing bakal ditindakake ing pamasaran modern (lan penjualan) sing ganti.
  • Podcast Pemasar sing Canggih - Jason Miller saka LinkedIn lenggah karo sawetara cahya sing paling padhang babagan marketing kanggo ngobrol babagan tren pemasaran B2B, praktik paling apik, lan deleng apa ana crita pribadi sing ngisin-isini sing pengin dituduhake.
  • Smart Marketing - Podcast mingguan iki nduwe wawancara mendalam karo para pemasar cerdas saka kabeh lapisan masyarakat. Hosted by MarketingProfs, podcast minggon 30 menit iki menehi wawasan sing bisa ditrapake lan saran nyata kanggo mbantu sampeyan pasar kanthi luwih cerdas.
  • The BeanCast - Obrolan saben minggu sing pasti babagan tren sing nyebabake merek sampeyan. Apa sampeyan ngrungokake?
  • Digital Outliers - Outmaster Digital BMC nampilake obrolan karo sawetara pikiran industri sing paling padhang nalika mriksa babagan cara teknologi digital ngowahi papan kerja modern.
  • Radio Pemasaran Digital - David Bain wawancara karo ahli pemasaran online ceruk babagan subjek spesialis - uga njaluk pendapat babagan kahanan bisnis internet saiki.
  • Pemasaran liwat Kopi - Marketing Over Coffee minangka audio miturut panjaluk sing kalebu pemasaran klasik lan anyar. Tuan rumah sampeyan, John J. Wall lan Christopher S. Penn, ngrekam acara kasebut ing kopi lokal saben minggu lan nerbitake acara kasebut ing dina Kemis esuk.
  • Sekolah Marketing - Sekolah Pemasaran nggawa sampeyan 10 menit saran pemasaran sing bisa ditrapake saben dina.Goleki tips sing tepat kanggo njupuk bisnis menyang level sabanjure.

Dhaptar iki ora ana urutan tartamtu, sing pancen dak tresnani. Ana sawetara populer podcast marketing lan sing durung nate dingerteni babagan aku bakal mriksa. Kanthi dhaptar kaya iki, aku mung ngajak sampeyan nyoba lan ngrungokake siji utawa rong episode kanggo ndeleng manawa sampeyan seneng podcast lan pengin liyane. Muga-muga sampeyan bakal langganan Wawancara Martech podcast!

Aku yakin sampeyan bakal nemokake sawetara permata sing bakal dirungokake!

 

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.